Elhamdulillah- Edacck yani hamilelikte oluşan çaylaklarınızı yok mu etti? beninde var bir sürü ve hamileyken krem kullanmama rağmen oldu , şin geçmesini istiyorum , ismi tam olarak nedir bi de ne kadara aldınız ben de almak istiyorum
Edacck Kuzeyimm41 eczaneden aldım bir aydır ara ara kullanıyorum faydasını gördüm. Noskar iz giderici krem kullanıyorum dikişlerle onun pek faydasını görmedim
Edacck Ebruasaff eşim eczaneden aldı atiseri gıda infüzyon demleme tekniği ile sarı kantaron yağı. Sanırım içmek için ama ben çatlaklara sürüyorum
Edacck Elhamdulillah- tamamen geçirdiğini söyleyemem ama gözle görülür faydasını gördüm masaj yaparak sabah akşam kullanmanızı öneririm
Edacck Elhamdulillah- Kuzeyimm41 37 liraya almıştı eşim eczaneden atiseri sarı kantaron yağı googleye yazarsanız bulabilirsiniz
Elhamdulillah- Edacck çok teşekkür ederim, peki yakma falan yapıyor mu benim cildim bıraz hassas o yüzden
Edacck Elhamdulillah- hayır yakma yaparsa suyla etkisini kırıp sürebilirsiniz yani suyla karıştırarak sürebilirsiniz. Bebeklerin pişiklerinde de kullanılır ☺️