baloglus Kızlar menenjit aşısı yaptırıcaz oğluma. Sağlık ocağında yapıyorlar mı aşıyı götürünce yoksa doktorumuza mı yaptırmamız gerekiyor?
Tugceeeee12345 baloglus sağlıkocağı çoğu yapmıyor malesef Özel olduğu için sanırım çok saçma bence doktorunuza yaptırın kesin olarak tavsiyem bu yönde
baloglus Sisli Rotayı bizde sağlık ocağında yaptırmıştık ama bikaç kişiden duydum emin olamadım direk götürmekte istemedim şu dönemde
baloglus Sisli öyle mi aldınız rotayı biz direk almıştık. bize doktorumuz hangi alıyı yaptıracağımızı söyledi zaten tekrar yazdırmak gerekiyor mu acaba
Sema- Merhaba, rota ve menenjit aşısıni bizde yaptıracağız ama nekadarlik olması gerekiyor. Oğlum 1 ay 9 günlük bugün. Kaçınci ayda olması gerekiyor
baloglus Sema- Herkes farklı yaptırıyor bizim doktorumuz 1 yaşından sonra önermişti bekledik. 1 yaş aşılarının üstünden 1 ay geçtikten sonra ilk doz yapılıyor diye bilgi verdi. Oğlum 13,5 aylık oldu yaptıracağız artık
baloglus Sema- Rota aşısını yanlış hatırlamıyorsam 2 ve 4. Aylarda yaptırmıştık baya oldu yaptıralı yani.