614461 Kızlar ayın 17 sinde h&m sen kızıma sandalet aldım ayın 30 u oldu hala bi kargodan mesaj gelmedi aradım yoğunluk var bu kadar kargo sipariş verdim hiç biri bu kadar uzun sürmedi h&m hangi kargo ile çalışıyor bilen var mo kızlar
NrYlmzTsr 614461 genellikle aras kargo diye biliyorum ama degisiyordur bolgeye gore. Teslimat suresi 10,12 gun yaziyor. Ben de 19unda siparis vermistim hala devam ediyor yaziyor, verirler elbette yogunluktandir diye düşünüyorum ben😊
Tospikto 614461 bende ayin 13,15 ve 16sinda kızım için siparis verdim üçüde ardarda geldiler canim yurt ici kargo ile geldi üçüde.
Tospikto 614461 devam ediyor yaziyordur muhtemelen şuan sipariş kısmında gonderildi yazinca kargoya veriyorlar canım.
Deletedmom318 614461 Yurtiçi ile gönderim sağlıyor. Yani bana öyle sağladı. Bende kargoya çıkmasını 10 gün bekledim. 11.gün elimdeydi. Kargo takip kodu maile geliyor ben oradan takip etmiştim kargoyu
Simdibennedenburdayim Çok yoğun bana sa çok geç geldi bi de sürekli sokağa çıkma yasağı bayram yasağı derken daha da gecikmiitir sizinki