Gizemabc Meymeninannesi kızım 5 ay 13 günlük. 53le hamile kalmıştım, gebelikte 21 kg almıştım, bugün tartıldım 52.4, 22 kg verdim.
DuyguCeylanDuru_ Meymeninannesi İlk 1 ay 10 kilo verdim. Sonra emziriyorum diye saldım 7sini geri aldım. Ekstra birşey yapmadım ekmeği kestim tatlıyı azalttim ( onu kesemem hayat felsefem). Kendiliğinden gitti şuan 3 kilo fazlam var ve hepsi göbeğimde☹️
Suheylaninannesi Meymeninannesi doğurdum an itibariyle hamile kaldigim kiloya 1 ay icinde de 58 den 52 ye
Meymeninannesi Supersiniz ben hamilelgimde 30 kilo aldim ve almaya da devam ediyorum oglum 3 aylik 16 gunluk diyete baslamayi deniyorum oglum ac kaliyor diye korkuyorum birakiyorum
0120 Meymeninannesi bu postunuzu ekmek arasi yerken okumam peki,gozyasim pit. Beceremiyorum yaaaa emzirirken olmuyo yapamıyorum,elim ayağım titriyo diyetisyen eşliğinde yapmam lazım, o da su zamanlarda biraz zor.
Balkupummm Meymeninannesi oglum 5 aylik 1 haftadir ekmek tatli pilav makarna vs yemiyorum ve arada spor yapmaya calisiorm yamuna tayt ile bakalim 10 kilo fazlam var bi versem butun pskljm duzelcek🙊
Betul055 Meymeninannesi kızım 9 aylık idi başladım mama ek gıda alıyordu. 3 ayda 18 kg verdim su an 58 kg yum.
Minikcivcivim Meymeninannesi ilk 2 ay kendiliğinden gitmişti zaten kilolarım ama 6 aydan sonra yememe dikkat etmeye başladım spora ve korseye başladım falan.
AselinAnnesi33 Bende veremeyenlerdenşm hala 10 kg faZlam var 2 aylık kzım var emziriyırm sütüm kesilir azalır die de korkuyorm nasl zatıflarm 😔
Kuzeyimm41 Meymeninannesi 40 ım çıkmadan aldığım 18 kiloyu da verdim :) suan 66 günlüğüz + 3 kilo daha verdim :) çok şükür…
Meymeninannesi Betul055 bende onceden kullaniyordum cok faydasini gordum simdide kullanmak istiyorum zarari olur diye kullanmiyorum bilgi verirmisiniz
Betul055 Meymeninannesi emziren anneler de kullanıyor ama ben kızım mama yerken kullandım. daha öncede kullanıp memnun kalmışsınız yeniden başlayabilirsiniz :) Shake ve çayı tükettim ben
Meymeninannesi Betul055 bende ayni sekilde ama bebgim mama yemiyor hala anne sutu emiyor ondan tereddut edyrm
Eymeniko_ Meymeninannesi 50 kilo ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım 6 ay oldu şu an 52 kiloyum hiçbir şey yapmadım zamanla gitti sadece süt yapar şunu ye süt yapar bunu ye diyenleri duymadım normal şekilde beslendim