Birkucukeylulmeselesi Kızım 2-3 gündür memeyi ağzından çektirmiyor gece 2-3 saat uyuyor sonrası yok emdikten sonra yerinde yatırmamla ağlaması bir oluyor gündüzleri de ağzından çekemiyorum napıcam aç diye mi normal mi yoksa
Tprk1802 Kendini güvende hissetmek için anne kucağı ve meme istiyor stresini azaltıyor ve halen seninle kendisini tel vücut sanıyor. İlerde gececek :) bırak şimdilik koynunda uyusun uyansın.
Birkucukeylulmeselesi Tprk1802 ben de mutluyum bu durumdan ama izin bitti eve döndük üç aydır evimde eşim tektinson bir ayda da kimse yoktu ev berbat bir araba dolusu eşya çamaşır valizler uykusuzluk acaba yoldan dolayı mı böyle yaptı dedim doymuyormu yoksa diye düşünüyorum herşey gelşyor aklıma işte
Tprk1802 Birkucukeylulmeselesi tabi yorgunluktan da olabilir ama genel anlamda ilk aylarda bebek anne kucağı ve memede kalma isteği çok oluyor.inan o ev temizliği ve yemek işi her daim sıkıntı :) iyi ve anlayışlı yardım sever kocalar varsa sıkıntı kolay aşılıyor yoksa kolay gelsin zor :)
Birkucukeylulmeselesi Tprk1802 çok şükür eşim sıkıntı etmiyor aksine bağırınca gel emzir diye o bıraktırıyor işi yemeğimizi de yapıyor İnşaAllah bu süreci çabuk atlatırız