Fistiklokum48 Kızlar bebeğim doğduğundan beri emiyor ama artık sütüm yeterli değil bu yüzden gece saat başı uyanıyor meme istiyor karnı aç biberon veriyorum almıyor önerebileceğiniz anne memesi gibi biberon var mı
Elfay Fistiklokum48 Nuk nature sense serisini deneyebilirsiniz. Benim sütüm azdı hep meme ve mama devam ettik. Hem biberonu rahat aldı hem de emmeye devam etti.
Neroll Fistiklokum48 bebeğim 35 günlük daha ama küvezde kaldığı için memeye alışamadı hep biberonla besleniyor
Busra_karadag Fistiklokum48 philips avent ben kullanmıyorum ama tanıdıgımz kullanıyor anne memesine en yakın olan
petitehatunn Fistiklokum48 ilk iki ay slikon emzik ucuyla bile ememedi kızım. tommee tippee biberon almıştım dört beş günlükken artık o biberonla vermeye başladım. sonra slikonlu uçla sonra kendi göğüsümden emmeye başladı. hatta emdiği zamanlarda bile ben sağıp kalan yağlı kısmı uykuda biberonla veriyodum. mwmw reddi olmadı çok çok memnun kaldım
Milaam16 Fistiklokum48 canım genelde doktorlar anne memesine benzeyen biberonları önermiyorlar hatta instagramda bir ebe var bununla ilgili bilgiler veriyor