Mucizemveben90 Merhaba bebeğim 38 günlük tırnaklarını uyurken kesiyorum ama hala eldıven takıyorum herkes Çıkar dıyor sızce ne yapmalıyım ellerını açmıyor ve genelde soguk oluyor erken mi
Canada10 Mucizemveben90 çıkar canım Özgür bırak o minnoşları 🤗 elllerinin soğuk olması normal bebeklerin üşüdüğü ensesinden belli olur ense sıcaksa üşümez. Ki bu havalarda üşümez zaten ben aralıkta doğum yaptım 1 hafta taktım eldiveni o da tırnakları çok yumuşaktı kesemedim 1 hafta sonra kestim ve bir daha takmadım. ☺️ Hem derisi hava alır ve tazeler kendini 🤗
Muhammedd23 Mucizemveben90 ilk cicukta aldım kulkanmadim 2. Çocukta e bebekteki kundağı kullanıyorum kesmeye ve ekdivene gerek kalmıyor nicinde gayet iyide oynuyor hareketsiz kalmıyor yani
Mirsim Mucizemveben90 bebeğim 53 günlük eldivenleri halen elinde çünkü yüzünü çiziyor korkudan cikaramiyrm uyurken tek çıkartıyorum, tırnaklarını ne kadar kessemde çok derin kesmiyorz sonuncta illaki biraz tırnağı uçlardan uzun kaliyr yüzüne sürüyor kızarıyor hemen
_minik_anne_ Çıkar tatlım tırnaklarını kesiyorsan çıkar üşümez birşey olmaz havalar iyi keşfetmesi lazım dokunması kavraması öğrenmesi lazım.
Ctkyldz Soğuk olması çok normal canım dolasimlarindan dolayı. Ama cikarmalisin gelişimı için ben 2. Aya yakın cikardim bilmediğimden doktorum çizse bile takma dedi
Mucizemveben90 Çok teşekkür ederim o zaman bütünden itibaren takmıyorum zaten hep içleri Pamukçuk toplamış 😔