Melekannesi27 Kızlar dün sağlık ocağına gittim kızımın gaz sorunu vardı hiç uyumuyordu hiç kiloda almamış aynı kilosu neyse soruma gecim doktor gaz için paronax ve mastit damlası verdi fitil kullanmamalimiyim gaz için acaba bi zararı varmidir?
Deletedmom388 Melekannesi27 Hiç bilmiyorum gaz için fitil kullanmadık damla kullanmıştık.Post üstte kalsın🌸
16102018 Melekannesi27 paranox çok yüksek ateş olursa kullanılıyor neden gaz için vermiş ki kabız falan mı yine de onu vermemesi lazım ateş düşürücü etkili fitil o
Ssevey Melekannesi27 Paranox gaza iyi gelmez ağrı kesici ateş düşürücü ama mastit sanırım gaz için neden verip vermemek için düşünüyorsunuz ki verin tabi çocuk rahatlasın
yasemnugr06 Melekannesi27 gaz için fitil öneriyor bazı doktorlar bende duymuştum bence durduramayacağını gibi olursanız yarım verin elinizden geldiğince vermeyeye çalışın fitil etkili ben faydasını gördüm ama gaz için vermemiştim
Melekannesi27 yasemnugr06 fitil verince gece iyi uyudu bayadır uyumuydu huzursuzdu bu gece iyi uyudu versem mi bilemedim