ytrc 3 gundr göğüslerim cok aciyo oglumu her emzirdigimde agliyorum resmen bu göğüs yarasina ne iyi gelir
Esra___ ytrc tahinin üzerinde biriken yağ çok iyi geliyor mutlaka deneyin benim kanayan göğüs uçlarım 2 günde iyileşti bi daha da yara olmadı
Kbrelisahuma ytrc ayva cekırdegı bende cok ise yaradı kremler hıc ise yaramadı bıd ekuru tutma gogus ucunu ben kalkan kullandım 1aya anca gectı
Didemderin Canm ben tüm göğüs kremlerni denemiştm işe yaramadı sonra hametan krem var onu kullandım 2 günde gecti ama emzirmeden önce güzelce yıka biraz kıvamlı bi krem umarm sende de işe yarar 😊
Bst18elf ytrc zeytin yagi denemelisin gogus pedlerinede damlatabilirsin.ve gogus petleriyle camasirin nemli kalmasin sık sık degistir lansinoh kremde işe yariyor.
Maviseyyah Lansinoh göğüs ucu kremi çok iyi geldi bana. Göğüs ucum çatlamış ve artık kanıyorken sürdüm ve akşamında rahatlattı ertesi gün geçirdi mucize gibiydi. Geçmiş olsun🙏🏻
Gzdetopcuoglu ytrc bende maf olmuş bir durumdaydım neler neler denedim hiçbiri iyi gelmedi tek geciren ayva cekirdeği jeli oldu sürdüm aksamı hıc acı falan hissetmedim bile