Mugehan Adabkc aslında dogru östrojen salgiliyormus tokluk hissi veriyormus ama emziksizde olmuyor ya insanin eli ayağı gibi
yusuf-alim123 hira5bugra- canım bizimkide başta sevmiyordu hatta ağzına alınca kusuyordu ögürüyordu ama ben inat yaptım o kustu ben verdin gece uykusunda ağzına verirdim emzikle uyusun diye şükür alıştı o inat yapti ben inat yaptım ama başardım şimdi 4 aylık emzik en büyük kurtaricim
hira5bugra- yusuf-alim123 aynen ya şuan durumu yaşıyorum kusturuyor kendini veriyorum tutmuş gib yapıyor elimi çekince atıyor 😅
hira5bugra- BrcnBlgn ya inşallah ya bende bitgün inat ettim bu emzik emilecek diye sma yok kendini kusturuyor yine deniycrm 😂
hira5bugra- Nrg bende mi sorun var bilemedim ya herşeyi yapıyorum tutup bırakıyor kurabiyela ah keşke ya benimkide tursa insanın e ayağı emzik ya çok severim emzik emen çocukları
kurabiyela hira5bugra- Geceleri filan o kadar zor oluyodu ki bi yere gidiyosun durmuyo filan çok büyük rahatlık hem bizim ki bağımlılık derecesinde de değil atsam hissetmez ama gece uyurken özellikle çok büyük kolaylık sen sık sık ver canım o atsin bi daha ver geceleri ver
hira5bugra- Adabkc hadi ya ilk kez duydum benim doktorda emziğe alıştır seni emzik gibi kullanır demişti
Melikee01 hira5bugra- Karnı açken verdıgım de bi süre emiyor baktı süt gelmıyor agzından gerı cıkartıyor canım benım bebeğim de belkı olabılır bı de tokken dene bakalım inşallah tutar
eSved Bibs marka deneyin kızlar onu aliyo bebekler genelde benim kiz dort buçuk aylıkken aldi gerci simdi birakti ama siz isterseniz deneyin
YK2356 Emzik vermek sakıncalı mı ? Benim oğluma ben verdim tuttu da ama kilo alımı durunca bıraktım beni korkutuyor emzik halbuki çok işime yarıyor ev işi yaparken falan