Defnekayra Kızlar çalısmıyrm ama bıraz bırıkımm var ev almak istiyorum bide arabm var bna aıt onuda satmayı düşünüyorum ama cesaretlnmeye ihtycm var 100 varsa 100 bin eksik kendı imkanyla ev hn olup ew alan varmı ya da başka bu yatırım yapan
MrvLina Defnekayra Çevrenizden isteseniz anneniz babanız yakınlarından. Yoksa başka türlü zor biz krediyle aldık maalesef kimsede yok.
Nill16 Katılım evlerini arastır ıstersen pesinat vererek kira öder gibi ev sahibi olan yakınım var bir evim den pesinat verdiler 100 bin kuraya girmeden 1 yıl ödeme sonunda ev girdiler için de ödemeye devam ediyorlar
Defnekayra Zeytinn ewet evı kıraya vercm ev hnmym bırazda harclıklrmla öderm dıe dusunuyrm ama ole fazla odeyemm
Aysegulss Defnekayra eşinizin maaşına göre değişir bu durum. Biz 100 bin kredi çekip ev aldık 5 yıl taksitle 2500 ödemesi var eşimin babası ödüyor krediyi. Bizim ödememiz imkansız eşimin maaşıyla onu. Eşin iyi maaş alıyorsa 100 bin peşinat iyi bi para alınabilir
Ikram Nill16 birevimden mi aldiniz araba da olabilir evde istiyoruz pesinat vermek sartmi acaba biliyormusunuz
Smyrnaasimrani Defnekayra bizim 30 bin vardı kayınvalidemler ben evlenirken mehir olarak ev istediğim için bana el alacaklardı. Bizim 30 bin onların da 350 bini birlestirip ev aldık. Kredi işine girmedik zaten evlenirken alacağız dediler mehir olarsk istediğimde kabul etmişlerdi. 30 bini de maastan kenara atarak biriktirdik. Yani 1 senede biriktirdik zaten 1.5 senedir evliyiz birikim yapmayaa niyet ettin mi oluyor
Defnekayra Aysegulss eşim para bırakıo kredı kartındanda istedgö kadar 300-500 falan harcamama izin verıo cazgrlık yapıom 🙈🙈
Nill16 Ikram 45 bin araba icin 20 bin pesinat verdik kura ya girmedik 3 ay sonra aldık pesinatsız 12 aylık kura cekilişleri yapılıyor gidip detaylı bilgiyi kendilerinden almak daha güzel aydınlatır sizi 🌹