Gozde2019ruzgar Kızlar bebegım 6 aylık gecelerı 2 saatte bır mamaya kalkıyo emzırmıyorum formül mama ıcıyo.4 ölcek verıyorum acaba yeterlı gelıyomudur yoksa arttırayımmı.arttırsam 3 saatte bır kalkarmı mesela sımdıden teşekkürler cevap veren güzel annelere ♥️
Minnak_mavis Gozde2019ruzgar merhaba benim bebeğim de Anne sütü içiyor 6 aylık, ilk doğduğu zamanlar iki saate bir uyanırdı ama uzun zamandır mesela 12 de yatıyorsa 5 te uyanıyor ardından bi daha 9 da Mızırdanıyor 🌸
Sevgilimmm Gozde2019ruzgar 4 ölçek 120 ccdir . Benim bebeğim 3.5 aylık 120 CC ile bile bazen doymuyor..bence az gibi ama yine de doktoruna sorun..kilosuna göre size ölçek tavsiye eder
Defnedilan34 Gozde2019ruzgar 6 ay 20 günlük kızım 3 saatte bir 150 cc mama yiyor bazen de hiç uyanmıyor mamaya bence doyuyordur doymasa anlardın 🙂
Mercan2020 Gozde2019ruzgar kaçta yatıyor 2 saat bir kalkmaya başlıyor bence 2 saat çok az bir süre eğer alıyorsa ölçek Arttrin
[silindi] Ek gıdaya geçiş yapmayı danıştınız mı doktorunuza, çünkü gece uykusuna geçmeden yulaf yedirebilirsiniz 🌝 Gozde2019ruzgar
Defnedilan34 Sevgilimmm benim kızım da 6 aylık bazen 120 cc ile doyuyor bence mamadan mamaya fark var
Gozde2019ruzgar Defnedilan34 bende bu gece 150 cc denıyeyım canım 120 cc verıyorum ben belkı ondan sık kalkıyo gece :)
[silindi] Gozde2019ruzgar ben yulafa çok şey borçluyum.. uyku düzeni mi kilo dengesi mi.. gelene gidene yulaf derim zaten 🌝