Zeynepkaya Slm kızlar oğlum üçbucuk aylık ve 10dakika emiyor doyuyormu bilmiyorum bu aralar huysuzda mesela uyanduğında emziriyorum sonra uykusu gelince gene emmek istiyor kaç satte bir emziriyorsunuz kıLar
Belisss Zeynepkaya benimki saat başı acıkır 1-1.5 saatte bir emzirrm memede çok kalmaz 10-15 dk fazla emdiğinin farkındayım doyuyo yani hep fazlasınıda cıkarır. 3 aylığız
Melekla Zeynepkaya bizde 3 aylığız 10 dk çok nadir 15 dk emiyor. Her istediğinde emziriyorum. Gündüzleri 2 saatte bir emiyor. Gece de ne zaman uyanırsa o zaman emiyor emzirmek için uyandırmıyorum yani bazen 4 5 saat emmediği oluyor
Nuredves Üç ay yirmi günlük. Gece dört saatte gündüz üç saatte bir emiyor. Tüm emzirmem yani iki göğüsüm toplam en fazla on beş yirmi dk sürüyor. Kilosu ve gelişimi de gayet iyi.
Glyctnkaya Doktoruma sordgumda 10dk ıcınde zaten alacagının %80 nini alıyor demişti. Gelişimi normalse beslenmesi yeterlıdir.
Bst18elf Her göğüse 20 veya 30 dk süre ayırmaya çalışmalısınız.bebekten bebege degisiyor tabi.ilk süt sulu gelir 5 dakika boyunca son süt dediğimiz kıvamı daha yoğun ve yağlı süttür.bebek son sütü almazsa doyduğunu anlamaz.min 15 max 30 dk diye düşünün.ilk 10 dk sütün %80inden fazlasini bebek alirmiş zaten.o yuzden 10 dk emip doyan ve uyuyan bebek tekrar acikinca kendi uyanir.endise etmeyin acken cigligi bastiklari icin karinlari doyuyordur 😊 onemli olan 2 3 saatte bir mutlaka emzirmek.