[silindi] Merhaba güzel anneler 🌸 Bebeğim için çok küçük olmayan, sesli oyuncakları olan bir oyun halısı almak istiyorum. İnternete yazdığımda çok fazla çeşit çıkıyor, hangisi iyidir bilemedim. Aranızda kullananlar tavsiyede bulunabilirse çok sevinirim ☺️
Gulmrt [silindi] bizimki bondigo serüven ormanı renkleri çok canlı bi tane müzikli oyuncağı var kızım baya seviyor hem yüzüstü hem sırtüstü oyalanıyor. Ben 170 e almıştım ama çok benzerini 100 e de gördüm bi bakın isterseniz
tosuncukannesi [silindi] https://m.n11.com/babies-sevimli-orman-desenli-bebek-oyun-halisi-dis-kasiyicili-P380370632?gclid=CjwKCAjw5cL2BRASEiwAENqAPuPNmXqbjGPerx87q3M1R9CiaJVctR7Pr6xOYJ7TkgVi2MeuqKeh3RoCRNMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds beklentiniz karşılar mı bilmiyorum ama ben bunu almıştım oğlum 1 aylıkken koymaya başladım çok severek oynadı hala daha oyuncaklarını çok seviyor üzerindeki oyuncakların tutma kısımları dış kaşıyıcı özellikli ☺️
Mom9 [silindi] bizde chicconun egzersiz oyun halısı var, müzikli, çıngıraklı, ayrıca telden bağlanıp başka müziklerde çalabiliyorsunuz. çok memnun kaldık
Burcistan Bence fisher price yagmur ormani çok iyi oyuncakları kaliteli ve renkleri çok canli Bende dolaptan yarı fiyatina aldım