emineozdn merhaba anneler bugün kırkımiz çıkacak inşallah. kirk banyosunu bebegime kendim yaptirsam olmaz mi acaba. illa başkası yaptirmasi şart mi bilgisi olan. ?
Deletedmom421 emineozdn Valla canım net bişey bilmiyorum benim hep kayınvalidem yapardı ben önce duşumu alırdım oda oğlumu yıkardı daha sonra kucağıma verirdi üstümüzden suyu dökerdi 40 tası var onunla dökerdi @Nekwam bu güzel bağyan hocaymış 🙈 belki bişiler söyler
Bgmbgmbgm emineozdn biz de eşimle yıkadık virüse denk geldiği için.. tabiki bişey olmaz adet yerini bulsun yıkansın maksat..
emineozdn havvahiraninannesi bende ilk cocugunda kendim yaptirdim smdi internetten.baktim 40 annesi bulun filan yazınca kafam karıştı sormak istedim.tskr edrm olur yani demi kendim yaptirsam birde 40 kez su dokun diyor ben elekten su gecirilyor diye biliyordum acaba nasil yapmaliyim
Deletedmom421 emineozdn Evet eleği kafanın üstünde tutup su döküyorlar o su heryerinize dökülsün diye
emineozdn Deletedmom421 once bebek mi yapacak banyoyu yoksa anne mi okadr cesit cesit yapan.var ki kafam bulandi
havvahiraninannesi emineozdn ilk basta kendin yikan ve sonra bebegini yika bebek bnyo yapinca emip uyumak ister eger sen bebegi once yikayip kendin yikanmadan once bebegi 40.li sekilde emzirirsen mundarken emzirmis olrsun oyzdn canm ilk basta sen kendn yikan
Deletedmom421 emineozdn Canım ben şimdi 40 dan sonra duşumla beraber gusulümü aldım bekledim kayınvalidem hemen bebeğimi yıkadı kucağıma verdi bir kovaya 40 tas su koydu duasını okuyarak daha sonra eleği kafamın üstünden tutup suyu döktü tas ile 👍🏻
emineozdn havvahiraninannesi ben ozaman once cocugumu yikiyaym sonra elegin icine fasulye nohut para altin demir bisiler atip o elekle en.son su dokup cikartayim sonrada kendim girip yikanayim demi ?