Bgmavsr İyi geceler herkese devit 3 kullanıyoruz 5.5 aylık bebeğim ocean d vitaminine geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı acaba bu aylarda onu
Mom091 Bgmavsr devit 3 kadar etkili bir d vitamini damlası yok. Bebeğinize gaz yapmıyorsa bence kullanmaya devam edin🥰
dfnemrve Bgmavsr devit3 iceriginde bha katki maddesi bulunmakta kullanmamanizi oneririm ocean katki maddesiz benim bebegimde herhangi bir yan etkiside olmadi hangi vitamini alicaksaniz once icerigini inceleyin
Demlidem Bgmavsr bende devit kullanıyordum içeriğini öğrenince oceana geçtim memnunum hiçbir sıkıntı olmadı bebeğimde bende wellcare ile ocean katkısız diye biliyorum
Bgmavsr Mom091 öyle mii oceandan da çok memnunn olan vardı o yüzden bende değişeyim diyodum yok çok şükür gaz problemimiz sona erdi 1 aydır rahatız 😊👌
Mom091 Bgmavsr o zaman devam edin kullanmaya. Diğerlerinde ki yeterli olmuyor genellikle en iyisi devit 3 demişti doktorumuz😊
Bgmavsr dfnemrve bebeğiniz kaç aylık kaç damla veriyorsunuz bir de 400 600 olanı varmşta bilginiz varmı hangisi kaç aylıkta kullanılıyor
nilay35 Bgmavsr bnm kuzenm cocuk doktoru ben 4 5 qun duzenli veremedim.devit3 cocuqum.hastalandi onu aradm.gunde 5 damla veriodum 15 damla ver dedi hemen hemen 1 aydir 15 damla veriorum herqun 5 damla cok az dedi
Beybi17 Devitte paraben var bazi cocuklarda alerji ve diskida kanlanma yapabiliyor. Ocean d vitamini 1000Iu hamileyken basladim hala kullaniyorum.kizimada 400ıu ile basladik 1yasina girdi daha yeni bugun 600ıu yu aldim.cok memnunum
Bgmavsr Beybi17 teşekkür ederim 1000 getirmişti eşim onu ben kullanaym ihtyaç olunca bebeğime 400 aldırayım
dfnemrve IkraAsel saglik ocagindan verilen vitaminler katki maddeli icerigini incelemeden kullanmamanizi tavsiye ederim
YavruKartal Bgmavsr Devit 3ü hiç kullanmadım temiz içerikli olmadığından. 1-2 ay Pedia D kullandım ama onda da zeytinyağı değil ayçiçek yağı olduğu içim Ocean’a geçtim uzun zamandır kullanıyorum çokta memnunum
IkraAsel dfnemrve davit 3 kullanıyorum, içeriğini de inceledim tabikide bunu sadece benim bebeğim kullanmıyorum birçok bebek kullanıyor
MinikAsyam Bgmavsr merhaba; sağlık ocağının verdiği d vitamininde Palm yağı ve katkı maddeleri bulunuyor. İkeriki ayda vereceği kan damlasında yani Demir ilacında ise paraben bulunuyor. Ben kullanmadım bu iki ilacı. Tavsiyem durumunuz varsa sizde kullanmayın. D vitamini olarak wellcare kullanıyorum. İçeriği temiz. Demir için de sidefer başladım. Ya da bestiron damlayı da öneririm. İkisi de temiz.
IkraAsel dfnemrve doktorumuza danıştım devam edebileceğimi herhangi bir sıkıntı olmayacağını söyledi, sizin için bir hekim düşüncesi değil normal bir insan düşüncesi önemli ise bilemeyiz tabiii