Tprk1802 Yok ku şöyle hem toparlayan hem destekleyen hemde karnı sıkı tutan bir emzirme atleti? Bir sürü aldım marka ama hepsi tırt bir tanesi fena değil ama o da hayalimdeki emzirme atleti değil:) var mı sizin önerebileceğiniz bir marka?
Arasannesi Tprk1802 bır tane almıstı annem verdı daha hıc kullanmadım bıle oyuzden markasını bıle bılmıyorum. ıyı oluyor mu emzırme atletlerı.sutyenını kullandım pekte hosuma gıtmedı oyuzden atletı hıc gıyme geregı duymadım🙂
Bellabells Tprk1802 pijabox diye insta sayfasında emzirme atleti var korseli.storylerde falan tanıtılıyor baya.bir bakın belki hayalinizdeki üründür
16102018 Tprk1802 bende aldıklarımdan nefret ettim çarşı da pahalı olandan da aldım ama yine istediğim gibi değil toparlanıyor hoc bir desteği yok
Tprk1802 Arasannesi ya sütyen daha iyi en azıdnan memeyi sarkıtmıyor ama benim gibi atletsiz duramayanlar için hem sütyen hem atlet olmuyor:) sadece emzirme atleti kullanıyorum ama hepsi kocakarı işi :)
Arasannesi Tprk1802 😀😅 evet bıraz oyle aynen.ama bakalım öneri ne gelecek bende bır degerlendıreyım atletle daha rahat ederım belkı
gezentianne Tprk1802 Ben de atletsiz duramam o yüzden sadece emzirme atleti giyiyorm sütyen takmıyorm 😀
Tprk1802 Arasannesi ben bu markayı beğendim aslında ama daha hoş bişey bakıyorum :) https://ty.gl/mayxqu7
gezentianne Tprk1802 Böyle göğüs kısmı top gibi olan beni rahat ettirmedi canm NBB nin göğüs kısmı üçgen yanında hafif dantel gibi nakış gibi bişi oluyo
Tprk1802 Bellabells instagrama hiç güvenmiyorum ama bakayım, belki hayallerimdeki atlet orada beni bekliyordur :) teşekkür
Bellabells Tprk1802 ben ordan iki tane pijama takımı aldım.kumaşı hoşuma gitmedi iade yaptım.güvenilir yani.modeller çok güzeldi %45 polyester olduğu için gönderdim. Pamuklu dışında giyemiyorum.yani sayfa güvenilir de ürünü gözle görüp elle dokunamama riski var tabi.
Tprk1802 Bellabells alttan çıtçıtlıymış ya pfff hayatta giyemem ama bi denerim başka bulamazsam teşekkür ediyorum
Tprk1802 Bellabells bulamadım pek işe yarar bişey:( az şık böyle hoş ne bilim ya sıkıldım bu tek düze çamaşırlardan ya :(
tgbmhr Tprk1802 lcwaikikide görmüştüm heralde ya ben atlet hiç giymedigim icin göz ucuyla bakmıstım ama sudyenlerı col guzel emzirme icin olanları
Tprk1802 gezentianne aldım o Nbb den ama kalıbı küçük olmadılar :) duruyolar bi kenarda hatta geçen denedim yinw yine olmadı :)onların likrası yok sadece göğüs kısmı güzel:) teşekkürlee