Esilaelif41
uyku eğitimini o kadar çok araştırdım ki yani oğlum 8 ay 20 günlük ve 6 ay boyunca araştırdım diyebilirim 😆 aslında uykusuzluk sorunumuz yoktu ayakta uyumayı aşırı seven bir bebek ve temas seviyor bebeklere ciddi anlamda psikolojik olarak kendilerini çaresiz hisssettiren bir durummuş bu uyku eğitimi. Özellikle bebeği yatağına koyup odaya bırakıp çıkmanızı size söyleyen hiç bir şeyi yapmayın bence. Ona bilmediği bir şeyi böyle öğretmek kadar saçma bir şey yok.
ben ayağımda sallıyorum ama oğlum tuhaf bir şekilde akşamları bizim yatağımızda bir yanında ben diğer yanında babası elimizi tutarak yüzümüze dokunarak yanında olduğumuzu hissederek kendi kendine dalıyor. Size de bunu tavsiye ederim sevdiği bir ninni veya uyku arkadaşı yanına alın siz de uzanın ilk gün evet direndi ama 2,5 aydır böyleyiz ben de onunla uyuyorum akşamları ve bir düzeni oldu. Bunu gündüz biz başaramadık biraz geç kaldık gündüz de akşamda deneyin isterseniz.
ama diğer türlüsü çok korkunç bence hele bir bebek için düşününce, bu çocuk istismarına giriyor aynı zamanda ve çoğu anne bunu farkında bile değil.