Tugcesnmz Kızlar 4 aylık bebeğim gözü çapaklanıyor kirpikleri birbirine yapışıyor neden olur acaba ne iyi gelir?
Deletedmom280 Tugcesnmz canım suyu kaynat ılık hale gelince pamukla sık sık sil cayla da yapabilirsin rengı yesıl donerse doktra gt muhakk damla verir
SeydaPrc Tugcesnmz Benim de kızım 2 aylık doğumundan beri var çapaklanma bir türlü geçmedi doktor da normal geçer dedi.
Afrasel Tugcesnmz benim kızımın Doğduğundan beri iki gözüde öyleydi göz pınarına masaj ve kaynatılmış suyla temizledim hep 4.atda geçti 9 aya kadar normal demişlerdi
UygarHanife Tugcesnmz canım benim bebeğim 15 günlük ilk günlerde çapaklanması vardı anne sütüyle sildim 2 günde geçti. Hatta doktorumada söyledim anne sütüyle sildim geçti diye doktorumda onayladı silebilirsin hiçbir zararı yok diye. Dene istersen 👍🏻
Sy2019 Tugcesnmz göz yaşı kanalları tıkalıdır canım bizde de oldu doktor masaj yap dedi işe yaradı göz çukuruna iki taraflı hafiften masaj yap eşit şekilde
GkhanKbr Canım benim oğlumda da vardı doğduğunda annemin tavsiyesi ile gözüne sütümden damlattım gözünün içinde dağıldı güzelce ve bir kere yapmama rağmen geçti şükür. Yoğun değildi ama sütümü damlattıktan sonra hiç olmadı diyebilirim 2 buçuk aylığız.
Buglemm3434 Tugcesnmz kaynatilmis ılık suyla muhakkak sil her oldugunda ve masaj yap gözünün içine doğru hafif tikaniklik olusmasini önler bebeklerde göz yaşı kanalı tikanik oluyor bizimde öyle masajla gecirtmeye çalışıyoruz intenrette videolari var
Sy2019 Sltan45_a bide benim dediğimi yap canım 1 ay bizde öyle çektik gecer dedim sildim sütle sildim geçmedi doktora gittik öyle dedi burunları şekil aldıkça kanalları tıkıyormuş
Yildirims Bebegimin burnunu temizlemek için serum fizyolojik damla almıştık , üstünde göz damlası olarakda kullanıldığı da yazıyor . Ondan da damlatabilirsiniz. Eczacıya danışın tabi yine