Arslaninannesiii Merhaba anneler🌺 Yavrularınızın banyoları sırasında ve sonrasında kullandığınız ürünler, araç/ gereçler neler? Paylaşırsak ürün arayışındakiler de nasiplenir. Şimdiden teşekkürler🙏🏽
morsevenfilolog Arslaninannesiii Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Bebek Şampuanı ile yıkıyorum hem başını hem vücudunu. Ardından Babyme vücut losyonu ile masaj yapıyorum.
Snmtt Arslaninannesiii banyoda mustela şampuan çıkınca mustelanın yağıyla masaj yapıyorum. Yüzüne de sebamed koruyucu krem sürüyorum😌
Mom0870 Arslaninannesiii mustela şampuan ben sünger değil elimde masaj yaparak tıkıyorum yavaş yavaş sonrasında da mustela bebe yağı sürüyorum cildine ❤️
MasalLina81 Kafasını dalin şampuanla vücudunu bebekler için olan süngerle dalının sabunuyla yikiyorum,banyo sonrasi dalinle yagliyorum ardından bacak arasi,koltuk alti,kulak arkasi,boyun altini azar azar pudraliyorum ki terleyip rahatsiz etmemesi için😊
AlaaddinAnnesi Sebamed şampuan kullanıyorum vücut içinde aynısını çıktığımızda hindistan cevizi yağıyla yağlıyorum 👶🏻
Naz_N Arslaninannesiii Doğumdan önce Konak da olabilir diyerek Mustela köpük şampuan almıştım, Konak olmadı onu vücuduna kullanıyorum. Saçına da Mustela şampuan. Banyo sonrası yine vücuduna Mustela losyon, yüzüne Mustela stick. 2-3 banyoda 1 de losyon yerine Mustela yağ ile masaj yapıyorum🌸🌸