Zynpsare Bebeğim 3 buçuk aylık ateşi düşüp çıkıyor 38.5 i gördük calpol verdik ılık duş aldırdık ne yapmalıyım😔
elifcancan Zynpsare canım fitil iyi geliyor. Birimde öyle olmuştı doktor paranox s fitili verdi yarım uygulamıştık. Tabii yine siz bilirsiniz umarım düşer allah şifa versin
laleninannesi Zynpsare 2 gün boyunca düşmezse hastaneye gidin annesi biz yaşadık ateşi meğerse kanımız enfeksiyon kapmış allah korusun ateş ciddi bir mesele
Prensinannesii06 Zynpsare ateş ciddi birşey ve bebeğiniz daha küçük bence evde beklemeyin acile gidin biz 10 gün yattık enfeksiyon yüzünden hastane de
Zynpsare Oznur112 koltuk altına koydum üzeri ıslanıyor kolları soğuk bir de üşütmem değil mi korkuyorum kusuruma bakmayın ilk bebek olunca panik yapıyorum😔
laleninannesi Zynpsare benim bebeğimde sürekli uyku modundaydı ateşten iyice salmıştı kendini bilemiyorum şimdi aşı olmadıysa durduk yere ateşlendiyse bir sıkıntısı olabilir bence
laleninannesi Zynpsare 1 hafta önceki aşı ateş yapmaz annesi ısrar ateş işe nedenini öğrenmek için mutlaka gidin allah korusun ateş bu şakası olmaz çok geçmiş olsun