Kalp26 Ozgesma benım bebegımde cok huzursuz cok aglıyor neden bılmıyorun dis oldugunu nasıl anladınız?
Crocus Ozgesma 4 aylıkken çıkardı ilk dişini 15 gün sonrada ikincisini. Doktorum diş jeli yazmıştı eğer çok huzursuz olup ağlar uyumazsa biraz sürüyordum ve calpol veriyordum öyle rahatlıyordu genelde tam patlamak üzereyken huzursuz oluyorlar
Crocus Kalp26 belli olmaz ama genelde alt dişler önce geliyor ve arka taraftan kabarıyor elinizle hissedebilirsiniz yada kabarık beyaz olup olmadığına bakabilirsiniz
Ozgesma Kalp26 salyası çok akmaya başldı ve ne bulsa agzına götürmeye calısıyor sürekli ellerini emmiyor bazen parmagımla masaj yapıyorum diş etlerine öyle sakinliyor sakinlediğine göre diş çıkarıyordur diye tahmin ettim bide salya falan işte 🤣
sevda22 ay sendromu var bebeklerde bizde çok zorlu geçirdik herseyi alt üst olmustur odur sakin kalmaya çalışın 5. ayda normale döner insallah 🙏🏻😂
Ozgesma Crocus calpol bende verdim yoksa asla uyumuyor 🙄 diş helini duymamışdım ama bide onu sorayım doktora