1fgn Kızlar ek gıdaya başlamamiza az kaldı. Alış-veriş listesi oluşturup internetten almayı düşünüyorum mağazaya gidip görüp almak isterdim ama malum virüs.. sizden liste ve ürün markaları tavsiyesi rica ediyorum.
morsevenfilolog 1fgn Başlangıç olarak o kadar çok masrafa gerek yok bence. Buharlı pişirici veya buharda pişirme aparatı, bolca önlük, mama sandalyesi, silikon kaşıklar, cam rende gerekli olanlar.
Arazinannesi 1fgn Canım ebebekten aldık herşeyini bölmeli tabak, kase, cam rende, myceyin 6lı kaşık çatal seti, meyve-sebze emziği, termos, cam kavanozlar ben 6 tane almayı tercih ettim. Şuan aklıma gelenler bunlar canım
Arazinannesi 1fgn Biz mamayla büyüdüğümüz için en başından beri su içiyoruz ve mini biberon tarzı olan Sulukla bebeğim hiç içmek istemedi çok zor verdim 4 aylık kontrol de doktorumuz ayına göre alıştırma bardağıyla severek tutacağı birşey olsun öyle dene dedi bizde öyle denedik suyu çok sevdi. mesela bebekler için olan bardakta aldım ebebekten kendi ıslatıyor ama aldığım normal bardakla da içmek çok hoşuna gidiyor 🤭
ballilokmaninannesi @1fgn bizimde az kaldı bende internetten birkaç şey sipariş vericem mama sandalyesi önlük buharda pişirme aparatı cam rende trendyolda beyorganikten 7 li bebek paketi var içinde tarhana irmik yulaf unu falan var birde Talya foodsun üçlü makarna seti var bunları sipariş vericem aklıma gelenler bunlar canım sende bakmak istersen bak