Durusumm Snmela emzirdkce zamanla artacak sık sık emzirin bol su için düzenli beslenin firsat buldukça bol bol uyuyun dinlenin
Deletedmom381 Snmela bol bol emzirmeni öneririm. onun haricinde rezene çayı bana çok iyi gelmişti günde 2 defa içiyordum , tahin helvası iyi geliyor arttırıyor bir de klişe ama bebek uyudukça uyuyacaksın. Yatıp dinlenince süt geliyor 🤷♀️
Cerenimom Deletedmom381 klise degil sut vücut uzandigi zaman uretiliyor uyuma imkani yoksa bile mutlaka uzanilmaliymis
Canan2727 Snmela Bestlak damla yazmstı doktorum o ve pekmezi suyla karıstrıp şerbet yapıp içiyorum cok işe yarıyor 🥰
morsevenanne Snmela üzüm hoşafı, tahin helva, su, havuç bunlar çok etkili 🙏 bebeğin uyuduğunda sende uyu sık sık da emzir. Sütün bol olsun🌸
ElifAselMina Snmela Canım bol bol emzir. Günlük 3 4 litre falan su iç arada bir hoşaf iç. Sabahları kahvaltı da yumurtani eksik etme kıvırcık çok süt yapar. Baharatlı falan yememeye özen göster. Son derece sağlıklı beslen kuzucun için 🤗🤗.
Deletedmom381 Cerenimom kastım, herkes söyler ama anneler hiçbir zaman dinlemez. Bebis uyuduğu zaman hakikatten uyumak gerekiyor. Kimisi ev işi yapıyor yemek, ütü, vs .. git yat uyu 1 saat bile dinlense yeter süt geliyor hemen