Fiona 6 aylık olmak üzereyiz. 2. Aydan beri azalmalar başladı ne yaptıysam olmadı. Mama takviye ile gittik. Az önce sağdım 10 cc bile çıkmadı. Bu kadar az olduğunu tahmin etmiyodum, Gerçekten çok üzüldüm 😢
SareBeyza Fiona bebeğinizin kilo alımı nasıl sadece anne sütüyle mi besleniyor eğer persentil tablosuna göre normalse ve bebeğiniz huzurluysa günlük Çiş kaka sayısı 5-6 yı buluyorsa sütünüz yeterlidir canınızı sıkmayın sağıma aldanmayın aç olan bebek durmaz ağlar 10cc ile de doymaz emin olun o sizden daha fazlasını emiyordur sıvı tüketmeye dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat edin ve sütünüze güvenin 😊
Miraykiz58 Fiona bu daha ne ki 10 nisanda doğum yaptım o zamandan beri en fazla çıkan sütüm iki kere sağmayla 30cc. Ve şu an sütüm tamamen bitti. Neler denedim neler ama olmayınca olmuyor demek ki
Hasret2020 Bebek emdikçe süt olur sağıma aldanma pek elinden gelinceye kadar emdirmeni tavsiye ederim
Fiona SareBeyza mama ağırlıklı besleniyor zaten ama mamadan önce 1 dk bile dursa emzirmeye çalışıyorum hep 1 yudum da olsa alsın diye. Sağıp bakayım dedim sonuç bu oldu
Fiona Miraykiz58 benim ilk ay dolup taşıyordu sonra ne olduysa bi anda azaldı gitti. Gerçekten neler denedim. Vücut üretiyorsa üretiyor yapacak birşey yok gerçekten