KuzeyiinAnnesii 2 yaş oğlum komple suda dahil gece beslenmesini bırakdı peki siz en son kaçta yedirip yatırıyorsunuz yatmadan hemen önce mama süt yada yiyecek veriyormusnuz yoksa uyumadan 1-1,5 saat önce mi karnını doyurup yatırıyorsunuz ?
Saadetkaan KuzeyiinAnnesii 6 aylik oglum var geceleri kesinlikle bisey icmez bende bu konudan cok uzgunum😔😔😊
Tuba KuzeyiinAnnesii Oğlum 16 aylık ve akşam 9 gibi yatıyor. Akşam 7-7:30 gibi yemeğini yediriyorum ve uyumadan önce de süt içiyor 200ml kadar😊
KuzeyiinAnnesii Saadetkaan oğlumda bırakalı 1 hafta oldu inanın çok uğraşlar verdim milyonkere uyanır mama yada su ağzına almadan uykuya dönmezdi şimdi uyku süreleri uzadı eğer sizin içinde doktorunuz bir problem görmüyorsa çokda üzülmeyin🌺
Dilekb Saadetkaan olması gereken bu aslında üzülmeyin. 9.5 ayligiz her uyandığında memeye koyuyorum. Kesintisiz uykumuz yok. Kesintisiz uyuması daha sağlıklı..
kardelen00 Saadetkaan benim kizimda 4 ay 20 gunluk malesef son 1 aydir bende iciremiyorim ruya ogunu denedim ama icmedi uyandirmaya calistim cok derin uyuyor gece. mamalar hep cope gitti. insallah kilo kaybi yasamayiz bizde
KuzeyiinAnnesii As1ioz Doktorunuza bu konuda danıştınız mı eğer bir problem görmediyse çokda dert etmeyin derim 🌺
Saadetkaan KuzeyiinAnnesii iste anne yiregi dayanmiyor aslinda ac ve surekli miz miz gece ama kesinlikle icmiyor doktorumuz bi seferde olsun icmesi gerek dedi
Saadetkaan As1ioz evet oyle haklisiniz biz bir ay oncesine kadar anne sutu aliyorduk hic mama icmedi son 1 aydan bu yana mama aliyo gece belkide ondan icmek istemiyor
KuzeyiinAnnesii Tuba teşekkür ederim bazen veriyorum ama içmiyor mamasını akşam yediği yemekle uyuyor 🤷🏻♀️ O yüzden merak etmişdim
KuzeyiinAnnesii Tuba belkide ama denk mi geliyor bilmiyorum mama içmeden yattığında daha rahat uyuyor acaba yatmadan öncede mi vermesem devam etsem diye düşündümde yanlış mı olur