Akihas Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık bebeğim için kehribar kolye almak istiyorum ama güvenilir sertifika li bir yer arıyorum öneri si olan varmı?
Alazcns Akihas Merhaba Oğlum 2 aylıktı kullanmaya başladık şuan 17 aylık. Instagram sayfası kehribar_dis_kolyesii çok memnun kaldım. Sertifikalı. Ilk 4 5 dişi nasıl cıktı anlamadık bile. salyası olmadı.
Bsyaaa Akihas merhabalar oğlum 6.5 aylık ve 2 haftadır kehribar bileklik kullamaya başladık çok faydasını gördüm geç aldığım için pişman oldum instagram da kehribar sepeti var bu sayfadan aldım gönderimi de hızlı oldu çok memnun kaldım
Glstnt Akihas ipek kehribar dan aldım trendyol üzerinden. Sertifikasıyla geldi. Salyasını azalttığını söyleyebilirim ama henüz bebeğim küçük dişe etkisi üzerine bir şey diyemem.
Bidam Ben de yeni.aldim kizima. Instagram da aratabilirsiniz. Ismi “ Ipek kehribar” epey arastirdim. Sertifikayi.da beraberinde gonderiyorlar. Dun kargoyla geldi bugun takmaya basladik
Alazcns Akihas 2 aylıktı salyaları aktığında o yüzden kullandım ve kesildi buna rağmen 7 ay 19 günlüktü ilk disi çıkınca. Dişler hazırlık yapıyorlar ancak ne zaman gelirler bilemiyoruz.
Bidam Akihas bileklik ve kolyeye o.kadar odedik iste. Gayet guzel. Etkisi konusunda daha bir sey diyemeyecegim bugun taktik gece cikardim.
As1ioz Akihas ay ben bunu nasıl duymadım 🙈 gercekten cok sey ogreniyorum bu formdan bende alayım deniyim tesekkur ederim
Filizyn61 Bende totsandmoreden aldım sertifikalı orginal mi oldugunu denemek için ewde tuz ve şekerli karışımın yapıp içine atıp deniyormuşunuz bence instada o sayfaya bakın ben vişne rengi kolyeyi 170 e aldım
Gamzey26 Kehribar sepetinden aldim memnunum salya hic olmadi ama cok huysuz malesef ust disler cok zor geldi altlar bu kadar degildi 9 aylik olduk 4 dis cikti