Bedriye Bebegim 4.buçuk açtık biberonu reddediyor hep kuçak istiyor 5 saat filan içmediği oluyor kuçağıma alıp içirmek istedigim zaman ağlıyor bende yatarken içiermeye çalışıyorum böyle sorunşar yaşayanlar var mı 😔
Gecesmom Ben oğlumu hiç emziremedim 2. Ayına kadar, biberon yüzünden meme reddi vardı. Çok uğraştım 2.ayı bitince memeye zor döndürdüm. Şimdi sütümün yetmediği zamanlar oluyo mama vermeyi denedim her markayı asla kabul etmedi. Hem mamayı hem biberonu. Aylarca uğraştım biberonu bıraksın diye şimdi aldıramıyorum. Yani bu bebeğin tercihi oluyo. Haa naptınız derseniz dokktorumuz ek gıdaya geçirdi. 4. Ayda geçtik tam 5 aylık ılduk
Bedriye Gecesmom biz prematüreyiz normalde 2.buçuk aylık olucakt daha fün doktora dedim olabilir böyle dönmeler dedi birazda inatlık var 😔
Gecesmom Bedriye evet bizde meme reddi yaşıyoruz zaman zaman allem edip kullem edip içiriceksin 🙄 ben hopluyorum zıplıyorum mini mini bir kuşu söylüyorum ay neler yapıyorum görsen dışarıdan gülersin 😂 sende öyle yap hangisini yerse