Aselinaannesi Hiç bitmeyen salya akıntısı, bulduğu herşeyi ağzına götürme uykuda düzensizlik biberonu ağzında geveleme gibi emmek istememe bunlar diş belirtisimi arkadaşlar 5 ay 16 günlük
Hulya123 Aselinaannesi benim kızımda 5 ay 9 günlük kızımda da aynı belirtiler var ellerini hiç ağzından çıkarmıyor hatta bazen öyle uyuyakalıyor bende diş mi acaba diye düşünüyorum
Gamzelii1312 Aselinaannesi benim kızımda aynı suan 5 ay 17 günlük oldu ve dış etleri kabarmış bugün onu fark ettim
kardelen00 Aselinaannesi bilen bir anne yazsin bende merak ediyorumz kizim 4 ay 21 gunluk son 3 gundur ciglik cigliga uyanmalar basladi. gunde 5-6 kere kaka yapiyor parmaklari surekli agzinda isiriyor. herseyi agzina goturuyor ve boyle dilini emer gibi ses cikartiyor dis gicirtdatmasi gibi. biberonu gorunce ac oldugu icin heycanlaniyor ama agzina degdigi an cigligi basiyor agzinda geveliyor. ben atak diyordum hep ama bugun iyice disten suphelenmeye basladim. bir de kulagiula oynuyor. orta kulak mi oldu acaba dedim ama kulaklarinda vs agri yok elimle yokladim.
Aselinaannesi Merve_Kurt evet canım hafif ateşli ağzının suyu hiç durmuyo sürekli üst değiştirmek zorunda kalıyorum bulduğu herşeyi ağzına götürüyor
Merve_Kurt Aselinaannesi tamm o zaman canm huzursuzluğu olacak sürekli dışını kaşımak isteyecek bak sana tavsiye ediyorum malum yaz kaşıyıcı al bebeğine buzdolabina at soğusun soğuduktan sonra da bebeğine ver hem serinletecek onu hemde ağrısını alacaktır suan bende o donemdeyim ordan biliyorum yani ama hemen patlamaz emin ol surekli kaşımak isteyeck dişlerini
Aselinaannesi kardelen00 benim kızımda kulaklarını çekiyo bende sizin gibi orta kulak olabilir mi dedim ama ağrısı olsa ağlıcak ağlama yok çok şükür ama herşeyi ağzına götürme uykuda düzensizlik uykusu olduğu halde yatmak istemiyor parmagi ile damaklarini kaşıyo
Aselinaannesi Merve_Kurt teşekürler canım dediginiz yapcam zaten emerken bile memeyi çekiştirip duruyo