sufflee 198519862019 bizim ek gıda falan var diye mi dicem anlamadım valla benim oğlum toplasan günde gece dahil 7 sefer emiyor hepsinde 100 cc alsa 700 en fazla oda az az emiyor yani bende anlamadım gitti 7 aylık bu arada
198519862019 sufflee kızım 1-2 gündür memeyi bıraktı 😢 istemiyor artık . mama da ennn fazla 150 bitirebiliyor onu da her zaman değil , bizde sorun yok bence .
[silindi] Bsraa94 benim oglum kılo almamıs hic bizde 50 günlük olduk 3 saate bir iki memeyıde emzir bosalt 60 cc mama ver dedi cnm
Elifberat Deletedmom414 malesef kizim 4bucuk aylikken sütüm kesildi hic yok artik. Ve ona ragmen 90ni bitiremiyor. Anlamadm ki ben nasil doyuyor.
Mrvm005 Bsraa94 25 gunluguz biz bazen geceleri yorgun oluyorum mama ile rahat uyusun bende rahat edeyim istiyorum. Zaten mama vermesem de 5 dakka emip hemen uykuya geciyor surekli uyaniyor. Sutum az oldugu icin baslamistik mamaya simdi sadece arada veriyorum. 60 cc yi gecmedim. Zaten istahli daha dogrusu emme refleksi 1 saat emzireyim yine emer yarim saat uyuyup uyanip. O yuzden emmek istemesinden degil de sonrasinda doyup doymadigini anlayabilirsiniz bence. Sahsen 60 verip doymadiysa uyanir mantigiyla bakiyorum o zaman emziririm diyorum. Hatta bazen 60 ayarlayip 45 50 falan veriyorum cok bu diyorum. Fazla vermek de isime gelmiyor acikcasi
Deletedmom299 Bsraa94 uyumamasinin sebebi doymadigindan olmayabilir gazından dolayıda uyumayabilir aglayabilir mamaya yüklenmeyin doyduğunu anlamaz zaten henüz. Bende ilk 1 buçuk ay mamayla besledim artık emiyor surekli emmek istiyordu doktorumla konustum aç olduğundan değil gazdan da olabilir demişti.
[silindi] Bsraa94 800ml/cc günlük içmesi gereken miktar.. bebeğin öğün düzeni varsa bunu 800le bölün ve ona göre her öğün mama hazırlayabilirsin..
ByAslan Bsraa94 evet ilk uyandığında bi kaç dk meme veriyorum snra hemen mama sütüm yok denecek kadar az . Bebeğiniz küçük fazla veriyorsunuz gibi geldi bana
Bsraa94 ByAslan sadece uyurken 150 verdim o da istediği için gündüz sadece meme veriyordum gün boyu ama düzenli icmiyordu tam doymadigi için o kadar içmiş olabilir mi
198519862019 Yok , gece 4 saatte bir 150 veriyorum .direk uyanıyor acıkıp da saatini biliyor ☺️ Sabah kahvaltısını yapıyor sonra sırasıyla ara öğün , öğle yemeği , 120 cc mama , akşamüstü ara öğün ve akşam +gece mama .genelde 120 de bırakıyor hepsini içmiyor
IkraAsel Deletedmom414 ben obur olduğunu dülünmüyorum ki, benim bebeğimde 40 günlükken 90 ya da 80 içerdi şimdi 2 aylık 110 120 felan içiyor zaten mamalarn arkasndaki beslenme ölçceği de hep böyle
Deletedmom414 IkraAsel evet cnm gecen gun bi bayan tepki gosterdi burda bi aylik cocuga 90 cc veriyorsun yazik diye . Simdi 4 aylik olanlara 90 cc verenler varmis ondan ikikemde kaldim bende
IkraAsel Deletedmom414 bence gayet normal sonrasında içtiğini çıkarmıyorsa fazla gelmiyordur ki zaten bebekler fazlasını hep çıkarıyorlar
nursocum Bsraa94 gazı olduğu için emiyor olabilir ben onun kadarken 60-90 veriyordum şuan 3 aylık 120 içiyor bazen içmiyor bile birazını emziriyorum aynı zamanda
Bsraa94 Mucize611 sadece uyurken 150 verdim o da istediği için bence o gün sadece meme veriyordum gün boyu ama düzenli icmiyordu tam doymadigi için o kadar içmiş olabilir mi birde gündüz emzirmeyi mi beceremiyorum doğru düzgün emziremiyir muyum doymuyor mu anlamıyorum bende gündüzleri sadece emziriyorum ama uyumuyor doysa uyur değil mi ne yapacagimi sasirdim
Mucize611 Bsraa94 doymuyo o zaman bebek bide şöyle deneyin isterseniz emzirmeden önce bi kere sütünüzü sağın kaç cc çıkcak bakalım 80 cc dem az çıkarsa eğer doymuyo olabilir atıyorum 60 çıktıysa üzerine bi 20 ya da 30 mama yapın verin farkında olamayabilirsiniz sütünüz yetmiyor olabilir
sufflee Bsraa94 ne alaka benim oğlumda uyumazdı birisi doymuyor yazmış ağlamıyosa uyumuyor diye aç mı diyecez çok saçma
Bsraa94 Yusra_buglem bende böyle yapayım duzen olmadigi icin doyup doymadigini anlamiyorum düzensiz yyiyor çünkü