Ccansuu Sabahtan beri ateşi var doktora götürdük faranjit ve kulak İltihabı dedi 4 saatte bir calpol dolven veriyorum ama pek etki etmiyor 38-38.5 arası ateşi fitil verdi düşmezse kullan diye en son 9 da ateş düşürücü verdim fitili kaçta verebilirim başka tavsiyesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Zerr Ccansuu Yarım saat daha bekle bu arada tülbenti ıslat sopuk sutla, ensesşnden öne koltukaltlarından geçir arkada bağla sırtında, ağlasın hiç tereddüt etme 2-3 kere yap böyle ne kadarlık bebeğiniz, dülmezse 24.00 da fitil verirsin
Ccansuu Zerr 10 ay 12 günlük duş aldırdım ılık bez koydum eklemlerine uyudu şimdi bekliyorum çok teşekkür ederim 🙏
TheLatte Ccansuu ılık suyla duş aldır bide kısa kollu zıbınla dursun baktın olmuyo ılık suyu bi bez yardımıyla koltuk altı ve eklem yerlerini ıslat. Bizde bogaz enfeksiyonu olmusuz 3 gun cektik ateşi calpol dolven fitil hic işe yaramadı. Cok gecmiş olsun şifa olur insallah bunlar 🙏
Ccansuu TheLatte amin inşallah çok saolun yaptım biraz rahatladı sanki bebeklerin hasta olması çok zor ya 😞
2balbiranne Çok geçmiş olsun canım. Bol bol soğuk kompres yap ılık suyla duş aldır üstüne hiç birşey giydirme zıbınla yatır sürekli başına koltuk altına bacak arasına pamuk koy calpol vermişsin bekle biraz araya 1 saat falan girsin baktın düşmüyor fitili verirsiniz. Allah acil şifa versn inşallah 🤲🏻
Zerr Ccansuu 4 saati geçirme şurubu ver ateşi yükselmesini bekleme, uykusundan uyandır ver, ben şırıngayla verirdim
Deletedmom328 Ccansuu şu an düşmüş fitili son aşamada verin bence ateş düşmezse. 4 saatte bir dönüşümlü şurup , eklem yerlerine ıslak bezle tampon olmadı ılık duş 💕 sakın sirke vs olayına girmeyin daha fazla yükseltiyor ateşi
TheLatte Ccansuu valla cok zor ama bagısıklık kazanıyolar böyle böyle. Düşüyo cıkıyo korkma hic bize hastanede verdiler fitili direk oda düşürmemişti bide doktor bize antibiyotik verdi oda iyi geldi
Ccansuu Deletedmom328 biliyorum sirke tam tersi etki yaratıyor bu geceyi atlatırsak sağ sağlim yarına rahatlar inşallah biraz 😞
Deletedmom50 Ccansuu boğa genelde 2,3 gün geçmiyor ateşi cnm çok geçmiş olsun bize 4 saate bir ilaç ver demişti Dr bide soğuk uygulama pamuk.varsa sen evde yap
Ccansuu Deletedmom50 3 ay önce de aynı sorunu yaşadık evet iki üç gün süründürüyor inşallah hemen atlatırız teşekkür ederim 🙏
Mervedefne54 Deletedmom50 arkadaşlar soğuk uygulama havaleye yol açar bu böyledir ilik uygulama yapılacak
Ccansuu TheLatte antibiyotik de başladık bir doz verdim gece bir daha vericem ateş olunca korkuyor insan ya 😞