meryembrl Kızlar 5buçuk aylık kızım var doktorumuzun tavsiyesiyle ek gıdaya basladık tadım yaptık birkaç gündür çorba falan da verdim. 2-3 gündür kakası katı ve inanılmaz huysuz aşırı hareketli hiç durmuyo eli kolu. Ek gıdadan dolayı mı böyle anlamadım 😔
File351047 meryembrl bizde 5 ay 6 günlüğüz meme+mama gidiyorduk doktor ek gıdaya başlattı 3 gün yoğurt verdim kabız yaptı iki gündür ıkınıyor ama yapamıyor zeytinyağı içirdim yapmasını bekliyorum
MuhammedAmine meryembrl Henüz küçük . Porsiyonu çok veriyor olabilirsin . 5.5 aylık sadece tadım olmalı ve sadece günde 1 kez
Ikikuzu meryembrl verdiğiniz ek gıda rahatsız etmiştir büyük ihtimal nane kaynatıp bir iki çay kaşığı verin sindirsin
Organiktavuk meryembrl 3gün kuralına uygun mu ilerlediniz ? İçine birazcık zeytinyağı ekleyin tadımlarda 1-2kaşık yemesi yeterli onun dışında patates kabız yapabilir süt ve süt ürünleri rahatsız edebilir o yüzden tek tek deneyip gözlemleseniz daha kolay olur sizin için 💕
meryembrl Organiktavuk aynen 3 gün kuralı uygulayıp sonra çorba yaptım anlamadım belki de diştir ama katı kaka yapınca kabızlıktan şüphelendim
File351047 meryembrl biz mama kullandığımızdan bu yana yaşıyoruz zorlandığında zeytinyağ içiriyorum bir gün sonra yapıyor kakayı
File351047 meryembrl bizim 3 gün yapmazsa zeytinyağından sonra önce hafif katı ve yeşil yapıyor, sonra sarı ve sıvı şekilde yapıyor. Daha tam ek gıda da almıyoruz sadece yoğurt yedik