habibe_kzlkaya Alpis-20 dilinden anlayabilirsin canim beyazsa pamukcuktur. biz bilmiyorduk bebeğim çok ağlıyordu mama veriyordum ama yine ağlayarak içiyordu doktora götürdük bi ilaç yazdı onu kullandik 3 güne geçti hemen
Muhammedyusuf Alpis-20 karbonat ıslat kulak çöpü ile dilini sil hemen geçer inş . Dili beyazsa pamukçuk dur
Deletedmom315 Alpis-20 doktor bize, 1 fincan kaynamış soğumuş suya 1 silme çay kaşığı karbonat atın ve gazlı bezle bebeğin ağzıni temizleyin demişti. Öyle yapıyoruz biz ama yinede tekrar oluyor
Demlidem Alpis-20 benim bebeğim de de oldu ilaç kullandım sonrasında ise haftada 1 karbonatlı su ile dilini temizleyebilirsiniz ve her emmeden yada mamadan sonra 1 öay kaşığı su önerdi doktorumuz su verince bir daha olmadı çok şükür
Alpis-20 habibe_kzlkaya benimki de 5 gündür çok huysuz içiyo sütünü mamasını dilide beyaz bende şüphelendim canım
Deletedmom315 Alpis-20 yani dilini temizliyoruz beyazlığı gidiyor süt içiyor kusuyor felan sonra yine beyazlasiyor. Günde 3,4 kere yapmak lazım ben o kadar yapamadım belki ondandir
Busra5341 Alpis-20 dili veya yanak icleri dudak icleri beyaz oluyor . Karbonatli suyla temzleynce gecti bizinkiler her gordgnde temizle cnm yayilmasin kendi gogsunude temizleyebilirsin aynis ekilde