Mervrlflo Merhaba güzel anneler bugün doktor oğluma Dencol adında diş jeli verdi.Siz bebeğinize diş jeli kullanıyor musunuz?Bir zararını ya da faydasını gördünüz mü?
Defnosfatos Mervrlflo siz bilirsiniz tabi kullanıp kullanmama kararı tamamen size ait ama diş hekimleriyle çalışıyorum onların asistanı gibiyim yani asla önermiyolar çünkü dişte karartma yapıyor
Tuba Mervrlflo Bizim doktorumuz jel’in faydası olmadığını o yüzden boşuna vermeyin diye tavsiyede bulunmuştu. Ben oğluma osanit diş toplarından veriyorum hem bitkisel hemde faydasını görüyorum🙏🏽
Kiviefe Mervrlflo evet zararli. Ve disin gec cikmasina neden oluyor onun yerine tamamen dogal tetagil diye dis tozu var o cok iyi int.arastirin Ben cok memnun kaldim.ayrica agiz icini sterilize ediyor malum dis donemi eller hep agizda 🤗
Mervrlflo Defnosfatos Betul_12 Tuba Kiviefe @ önerileriniz için çok teşekkür ederim güzel annler hepsini dikkate alıcam inş🥰
Betul_12 En güzeli yeşil soğan bence kalın olunca harika oluyor gözetim altında tabi ki 🥰tavsiye ederim kesinlikle