Zeyno111 Cnprtk Ev yoğurdu markettekiler gibi koyu kıvamlı olmuyor canım katkı maddesi olmadığı için yani tam taş gibi tutmuş yoğurdumun bile içerisi hafif sulu oluyor üstü de tam tutmuş mu yoğurdun yoksa ısıyı mı ayarlayamıyorsun
Deletedmom5284 Cnprtk canım benimde öyle oluyodu yoğurdum makine ile yapıyorum artık taş gibi oluyor sütüde köyden alıyoruz pastörize olmuyor ama kaynatıyorum 😊
Cnprtk Zeyno111 yok yoğurtla ilgili sıkıntı yok dediğin gibi zaten öle katı olmuyor ama bebeğimde reflü var hep katı şeylet yiyor ama yoğurt yiyince kusuyor
Cnprtk Birannebirogul süt alerjis yok ama hep yoğurtta böle kusuyor yedirmiyim mi napim bilemedm yemesini de istiyorm 🥺
Alinadefne Yo bnm yogurdun taş gıbı olur tamam suyu cıkarda kasıga aldım mi durur yanii. Senın ki sıvı ıse soguk mu çalıyon. Sıcaj mayalarsan ekşi olur
baybmom Benim yoğurtlarım hep katı oluyor prebiyotikle mayalıyorum daha sağlıklı olduğu için. Küçük cam kavanozlara mayalıyorum aç bitir şeklinde cam olduğu içinde sulanmıyor
Cnprtk baybmom süzme gibi mi oluyor yoğurt bebeğimde reflü olduğu için hep katı ya da irmikli va mamalar yapıyorum. Yoğurt daha kıvamsız acaba o yüzden mi kusuyor bilemedm ekşi ekşi kusuyor
baybmom Ygzmomss e bebekten alıyorum canım şokunkini falan denedimde hiç iyi değiller. Sütü de açık almıyorsan içim cam günlük efsane tutuyor
Zeyno111 Cnprtk Anladım peki muzla falan denediniz mi belki daha katı gider ağzına öyle de kusar mı acaba
baybmom Cnprtk yok normal yoğurt gibi oluyor belki alerjisi vardır kusuyorsa peynir vs denedin mi tepki veriyor mu
Cnprtk Ygzmomss evet cnm bebekler için ve çok güzel benim bebeğim normalde de herşeyi kusuyor herşeyi katı irmikli yulaf unlu yapmam gerek onun dışında yoğurt ve mayayla bi sorunum yok
Ygzmomss Cnprtk Yaa yavaş yabaş alışır inşallah bizimde sebzelerde karşı bir öğürme dönemimiz var şuan ama zamanla geçecektir inşallah çok teşekkür ederim tekrar hemen söyledim eşime alacak gelirken 😁