Fatmabrn Kızlar 23 günlük bebeğim var emziriyorum gözümde ilerlemiş arpacık çıktı doktor 1000g lık amoklavin verdi antibiyotik alınır mı acaba ?? Doktoruma sordum daha cevap gelmedi
Dadam Fatmabrn ben mastit için gitmiştim klamoks antibiyotik verdi acil doktoru ama kullandıktan sonra 4 saat emzirme dedi. Kullanmadım öyle diyince doğal yollarla geçti kendiliğinden ama dediğiniz antibiyotiği bilmiyorum🤷♀️
BabyLinda Fatmabrn bende de çıkmıştı augmetin veriyodu emziriyorum dedim o zaman değiştirelim dedi. damla ve krem verdi
Fatmabrn BabyLinda benim ki baya ilerlerdi ameliyat dedi ama yapmadan önce bi krem damla ve antibiyotik kullan belki geçer dedi . Sadece krem ve damla ile olucsk iş değil dedi
Fatmabrn BabyLinda kremi nasıl kullandın canım sen gözünün içine sürerk mi dışına mı sadece benim gözümdeki arpacık alt göz kapağının içinde
BabyLinda Fatmabrn benimde sağ alt kapakta. içine sürdüm. iki tane de damlam var. gözüne masaj yap içindeki irin aksın dedi.
17062019 Fatmabrn augmentin ve amoklavin grubu antibiyotikleri emzirirken rahatlikla kullanabilirsiniz