Alyam1119 8 ay 12 günlüğüz dişimiz yok herkes çok geç kaldı diyor etrafımızdaki bebeklerin 6 7 aylıkken hep vardı oyuzden sürekli geç çıktı hala dişi yokmu gibi söylemler duyuyorum her bebek farklıdır bunun gelişimle ilgisi yok diyorum
Bebektsk1 Alyam1119 8 ay 5günlük bizde de hayırdır nereye geç kalmış bebeğimiz boşver milleti ya sanki biz istemiyoruz çıkmasını alem bu miillet
Zeynepdevaninannesi Alyam1119 9 aylıkken çıkarttı ilk dişlerini hatta yemek yedirirken kaşık çarpınca farkettim çıktığını 😂 4 ayından beri belirtisi vardı ama çıkması uzun sürdü merak etmeyin çıkacaktır 😊
bhrtrkk Baskalarinin lafina hic bakma canim her bebek bir degilki bizde 8.5 ayligiz disimiz yok anlamadim milleti niye ilgilendiriyo ki burunlarini herseye sokmasalar olmaz 😘
Organiktavuk Alyam1119 arkadaşımın oğlunun 13aylıkken ilk dişi çıktı benim kızım 8.aya girmek üzereydi ikiside aynı hafta doğru çok normal canım millet hep acele eder takma
Abrakadabra İlk çocuğum 11 aylık diş çıkardı 🤦 çok geç dediler insanlar 😂 İkinci 4 ay 22 günlükken çıkardı aaa çok erken çıkarmış çürür dediler😂 şu an 9 aylık 7 dişi var🧿 Her bebeğin gelişimi farklı olur takma canım elbet çıkar ☺️
Alinadefne Alyam1119 bnm kızım da bugun tam sekız aylık oldu hala bı belırtı yok aman takma kımseyı oglumun üç aylıktı patlattıgında dişini her cocuk bır degıl gec oldun guc olmasın bnmki emeklemıyo bılr daha anca etrafında donuyo bıde gerı ıki adım ıleri marş dıyom yok🤣🤣
Minime Alyam1119 kızımın ilk dişi 11.5aylıkken çıktı ve 1 ay içerisinde 6 tane dişi oldu canım hiç kimseleri takma diş onlara mı lazım bebeğimize lazım onlara dert olmasın 😀
Mnli Alyam1119 7 aylık benimki de hala diş yok belirtisi de yok internetten balon siparişi verdim dişim çıktı yazan fotoğraf çekmek için 1 aydır bekliyor balonlar 😅