fatmaasya İyi günler bebeğim 2 buçuk aylık doktorumuz anne sütü alan bebekler için gerek yok dedi ama kalça ultrasonu için devlet hastanesinde ki doktor yapılmalı dedi bende kararsız kaldım siz neler yaptınız
Deletedmom388 fatmaasya Ne alaka anne sütü alan bebekler🤷🏻♀️Şaşırdım gittiğimiz tüm doktorlar önermişti kendi doktorumuz da önerdi biz yaptırdık 2 doz olarak.Bence yapılması gereken bir aşı,tabi siz bilirsiniz…
Duygusm fatmaasya ben de anne sütü veriyorum ama doktorumuz öyle bir şey demedi. Hatta üç doz yapmalıyız çünkü 3 doz 5 mikroptan, 2 doz dört mikroptan korur dedi.
Yagmurasaf Gulmrt kaç aylıkken yapılmalı ayrı bi aşı mı bu benim bebeğim 5 aylık olucak sağlık ocağı bize hiç söylemedi bu aşıyı
Ecemtt Yagmurasaf her sağlık ocağı söylemez cocuk doktoruna gidiyorsanız o söyler çünkü devlet yapmıyor bu aşıyı özel aşı rotavirüs ve menenjit para verip yapılıyor
Duygusm Yagmurasaf Devletin karşıladığı bir aşı değil, kendiniz alıyorsunuz. Tabii yine de bilgilendirmeleri gerekirdi.
Mrw-95 Yagmurasaf 6 aylık olmadan yapılması gerekiyor bizde yeni yaptırdık 4 aylık kızım 5 aylıkkende 2.dozu yapılacak