Ece_sakizli Kızım öğle uykusu uyumak istemiyor kucagımda yarımaaat dolastırsam bile bazen kar etmiyor 😌😌 yardımcı olun lütfen uyumazsa da aksam huysuzluk yapıyor 😞
Deletedmom283 Ece_sakizli 20 aylık kucakta zor oluyordur, beşiğine koyup kendinin uykuya geçmesini sağlamalısınız
Ece_sakizli Mucize_istiyorum22 genelde gece daha rahat uyuyo kucagıma alıp koltuga oturuyorum ninni söylerken dalıyor ama gündüz kucakta gezdiriyorum artık oda kar etmiyor direniyor uykusu olsa bile
Ece_sakizli Deletedmom283 deniyorum ama uyumuyo cok denedim uyumamayı tercih ediyor😞 varsa başarabilen yardımcı olursa cok sevnirim yatakta zaten yatmask imkansız asırı hareketli durdugu yerde durmuyor
Mucize_istiyorum22 Ece_sakizli anlıyorum peki yanına uzanıp uyutmaya denediniz mi ise yarıyor emin olun
Ece_sakizli Mucize_istiyorum22 deniyorum ama genelde hep hareketli cok cok zor yatıyor bu gün denedim tam 3 saat sürdü dalması acaba zamanla kısalır mı
Mucize_istiyorum22 Ece_sakizli inşallah kısalır ben 18 aylikken artık sklmistim sürekli emerek uyuyordu bi gün yeter dedim artık kendi kendime hadi oğlum uyku zamanı uyu artık dedim ve 10 dk içinde uyudu artık öyle devam ettim memeden kesme zamanı yorulmayayim diye suan 22 aylık sizde deneyebilirsiniz
Ece_sakizli Mucize_istiyorum22 deniyorum ama dediğim gibi direniyor Peki sizin kalkıs yatıs saatleri nasıl bizim gece 10 da uyuyo sabah 9 da kalkıyor bu gün 4 te zor uyudu mesela
Mucize_istiyorum22 Ece_sakizli akşam babası olmasa 9 buçuk on gibi yatar sabah sekiz sekiz buçuk gibi uyanır günde bir öğlen uykusu yapıyor