Leyladamla Hanimlar bende troid sorunu var yavas calisiyormus surekli kanamam oluyor bu yuzden hastaneye gittik kadin doguma o bi ilac verdi kullandim faydasi oluyo ama bi sure sonra tekrar basliyo kadin dogum ic hastaliklari bölümüne yonlendirdi fakat gidemedik virüsten dolayi. Benim asil sormak istediğim soru hamilelikten kalan vucudumda lekeler vardi leke kremi kullandim 2 3 kere geciyo fakat tekrar ayni lekeler yine başlıyo troidden dolayi boyle vucudunda lekeler çıkan var mi aranızda. Biraz uzun oldu kusura bakmayın..
MuhammedAmine Leyladamla doğuştan troid hastasıyım hipotroidizm yani çalışmıyor . Ben ilaç kullanıyorum 10 senedir . Ama ne ara kanama , ne de cildimde leke oldu . Bana kabızlık , halsizlik , kilo artışı ve sinir yapıyor .
Mervedefne54 Leyladamla troit den leke olmaz ilacını düzenli içersen iyilesiuosun çok geçmiş olsun ben 13 yaşımdan bu yana troit hastasiyim
Mltm_ Merhaba, bende de tiroid var hatta tüm ailemde var ama hiçbirimiz de tiroidden kaynaklı bi leke olmadı.. ilk defa duydum..
hmyrasln Bende de troid var leke de var yüzümde ama ondan olduğunu düşünmüyorum hiç duymadım yani öyle bişey ama benimki yüzümde
Leyladamla Bende leke oldugunu kimsede duymadim annemde de hamilelikte çıkmış benimki gibi sonra gecmemis ama troid hastalığı var mi bilmiyorum bi de spiral taktirdim ondan dolayi lekeler yeniliyo olabilir mi MuhammedAmine
Leyladamla Mervedefne54 Teşekkür ederim. Ben ilac kullanmiyorum su an. Sadece kanamam surekli oldugu icin doktor ilac yazdi onu kullandim kanama duruyo fakat tekrar başlıyo spiral taktırmıştim ondan dolayi olsa ilaci kullandığımda da gecmez diye düşünüyorum. Bende troidden dolayidir belki diye dusundum o yuzden sorayım dedim ama galiba sorun baska bi sey.