Mom9 Rojee mustela kullanıyodum 8.aya kadar o bitti. 1aydır hindistancevizi yağı kullanıyorum memnunum
Sinif177 Rojee badem yağı kıl köklerini beslemez mi? Ben coresatin kırmızı barier ya da Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
rujizin Rojee mustela yap ve mustela losyon hangisi elime gelirse onu kullanıyorum ikisinden de memnunum 😇
Sumre0681_ Rojee Farklı içerik açısından, mustelanın losyonu zararlı kimyasal içermiyor pamuk gibi yapıyor cildini 1 aylıktan beri kullanıyorum 9aylık oldu çok memnunum
Lomina Burts bees’in losyonu haric tum urunlerini kullaniyorum. Bebek yagi cok guzel, bal gibi kokuyor :) uykusunu da getirip rahatlattigini hissediyorum tavsiye ederim.
Sumre0681_ Rojee çok güzel benim bile kullanasım geliyor bizi doğal içerikli olması cezbetmişti sebamed iyi bir marka ama ürün içeriğini bilmiyorum o yüzden bişey diyemem değiştirme ihtimaliniz varsa isterseniz değiştirin
Rojee Sumre0681_ maalesef olduğumuz mahallede korona çıktı 2 haftalık bı karantina süresi geldi bugün 9da
pollyophelia Doğduğundan beri bübchen bebek yağı ile her banyo sonrası masaj yapıyorum şimdi sekiz aylık oldu banyodan sonra masaj zamanıııı dediğim zaman çok heyecanlanıyor seviniyor 😊