Balannesi GlahKaraku Canım 6.ayda emekleyende var 9.ayda da 😊 kimi bebek emeklemeden yürüyor tamamen bebeğinin isteğine bağlı 5.ayda dönerek gitmeye başlamıştı 8 aylık hala emeklemiyor yürümeye hevesli😊
teachersrn GlahKaraku 7,5 aylıkken emeklemeye başladı ama tutunup kalkıyor şimdi ve yana doğru adım atmaya çalışıyor ayakta olmak istiyor hep emeklemek zor geliyor sinirleniyor 😊
Turgutunannesii GlahKaraku ay benim oglumda 9 aylık dönerek geziyor Allah'ım ne diş var ne emekleme 🤗
Thesra GlahKaraku 6 6.5 ay gibi emeklemeye baslamisti 10 aylik suan tutunup yuruyor vs ama gel gelelim normal yurumuyor biz yurutunce hemen oturuyor emeklemek istiyor yurumeyi sevmiyor emekleyerek daha hizli gittigi icin onu tercih ediyor 😂😂
Masalnesli Balannesi ya benimki 9 aylık ne yüz üstü yatıyor ne de emekliyor ellerinden tutunca yürüyor hiç sevmiyor yüz ustu yatmayi
Masalnesli Thesra benimki 9nl aylık emeklemiyor yüz üstü uatmayi hiç sevmiyr ellerinden Tutunca yürüyor 😁
Thesra Masalnesli o zaman yurumeyi sevicek demektir bu🙈🙈 bizimkiside yuz ustu uyumaya bayiliyor hepsi degisik bu cocuklarin😅😅
Ctnayse GlahKaraku ikizlerim 11aylıkken emekledi 😂 valla başta çok dert ettim ama şuan keşke dert etmeseydim diyorum. Soran yürümüyor mu diyor bende acelemiz mi var yürür elbet diyorum 😂😂😂
GlahKaraku Ctnayse her evresı ayrı dert ama tatlı oluyorlar ya olsun ben razıyım önce emekleme sonra yürüsün ya😂😂
TeachersMom GlahKaraku 7 aylık kalkmaya çabalamaya başladı. 7. Ayın sonlarına doğru tutunuo ayakta durup yan yan gitti. 8. Ayda bir anda emeklemeye başladı. Şuan 8 ay 20 günlük tay tay duruyor ara ara birmiki adım atıyor. Ama.henuz korkuyor