35_gkgk_35 Hanımlar merhaba ya okuyorum duyuyorum instagram da her sayfada çıkıyor. Balık yagır nutrigen möllers ocean propolis falan kullanıyorlar sizler kullanıyormusunuz? Yada ne faydası var bilginiz var mı?
Deletedmom278 35_gkgk_35 Balık yağı kullanıyor ocean. Bi de karadut şurubu ve karamürver özü başka da bir şey kullanmıyor oğlum. Propolis için biraz daha zaman var.
Sevilay61 35_gkgk_35 14 aylık balık yagı kullanıyoruz möllers. Balık yemediği icin omega alabilsin diye.
35_gkgk_35 Deletedmom278 Senha Sevilay61 doktor mu veriyor bunları yoksa aizler internetten yada eczaneden kendiniz mi alıyorsunuz?💕
35_gkgk_35 GoGirl 10 aylık benim daha 3 4 ayım var bunlarıı kullanmak için ama içerigini bilmedigimden sormak istedim
Deletedmom278 35_gkgk_35 Ben kendim alıp veriyorum. Sadece balık yağını hangi ayda vereceğimi danışıp aldım. 18. Ayda vermeye başladım.
Sevilay61 35_gkgk_35 doktora danışarak eczaneden kendim aldım zaten boyle takvıye gıdaları devlet karşılamıyor doktor reçete yazamaz yani
Sinif177 35_gkgk_35 balık yağında ablam ilk ocean kullandı pek sevmedi şimdi möllers aldı. Bildiğin balık kokuyor ama memnun şuanda 🙄