Serpil2019 Oğlum 15 aylık başlamak istiyorum nasıl kullanilirim nelere katabiliriz diye Faydaları neler kilo boy için önemli var mi
2018istanbul Serpil2019 ben 17 aylık olunca verdim sevdi sütün içine 1 kaşık yulaf ezmesi koyun iyice yulaflar yumuşayana kadar pişirip sonra da meyve koyuyorum içine ne varsa incir minik minik doğrayıp elma gün kurusu kuru üzüm muz vs nasıl isterseniz o meyveleri katın
Gizemabc Serpil2019 Basligi bebeginiz icin acmissiniz; ama cok sevdigimden girdim😅 2 aydir ogle yemegi olarak yulaf lapasi yedigimden nasil yaptigimi yazmak istedim. Yarim muzu ezip 1 sb sut koyup oylece pisirebilirsiniz. Ya da bir elmayi rendeleyip yine ayni sekilde 1 sb sutle kisik ateste pisirebilirsiniz. Cok faydali ve saglikli bir besin. Saf protein iceriyor. Ya da kahvaltida yumurtaya alerjisi yoksa omletine katabilirsiniz. Doyurucu olur
Nrnbirol Serpil2019 ben hep yediriyorum cezbede biraz haşlayıp içine muz veya meyve rendesı pekmez ekliyorum çok seviyor tok tutuyor o yüzden yatmadan veriyorum
iamthed Serpil2019 Ben 8 aylıkken başladım, biraz suda 10 dakika kadar haşlıyorum. Sonra içine ne bulursam koyuyorum; muz, şeftali, keçiboynuzu özü, ruşeym vs istersen peynir ve haşlanmış yumurta da koyabilirsin.