rsatlgn 1 aylık bebeğim 2 gündür yutkunurken tıkanıyor, öksürürken tıkanıyor ters çevirip sırtına vurunca nefes alabiliyor anca uykuda da oluyor bu nefesi kesiliyor. 2 gündür başında bekliyorum uyumadan bugün doktora gittik ciğerleri temiz dedi başına gelen bar mı bu durum. Boğazında balgam var o boğazına takılıp mı tıkıyor acaba
fatima rsatlgn dün benim bebeğimde aynısı oldu 20 günlük nefes alamadı eşim olmasa napardım o panikle çok korktum baktık balgamını atmaya çalışıyor azıcık attıda ben almaya çalıştım daha doğrusu uykuda öyle bi yutkunamadı gece boyu başında bekledim
milaseren rsatlgn benim kızımda çok tıkanırdı. Balgamı temizliyor. Sen serum fizyolojikle sürekli temizle 2-3 damla değil bir deliğe 5-6 damla yap. Ihlamur ve elma çayı tüket sütünden ona geçsin.
rsatlgn fatima ben de 2 gecedir öyleyim sürekli başımda bekliyorum. Doktor sürekli emzir demişti emzirirken de sırtına vuruyorum bugün sabahtan itibaren rahatlamış gibi 1 kere oldu sadece
rsatlgn [bilinmeyen] emerken bi sorun yok 2-3 gündür böyle burnun arkası tam geniz de balgam var ona bunalıyor 🤦🏼♀️
slnselcuk Suan ayni durumdayim ve acayip panik durumundayim.. kizimin 3 gundur bayag burun akintisi var ve serumu siringayla yapiyoruz ama yine tikali bugun oksurukle beraber boguluyor gibi geliyor yutkunamiyormus gibi acayip korkuyorum😓