Deletedmom23113 kızlar Selam , bebeğimin cildi çok hassas ve hemen kızarıyor , kuruyor, pul pul oluyor , güzel bir nemlendirici , kullandığınız var mı bebeklerinize ? Bir de sadece yüz kremi olarak mi ya da vücut losyonu olarak mı kullanıyorsunuz .🌸
Zeynep30 Deletedmom23113 merhabalar, kızımın atomik dermatiti var cildi kuru ve pul pul oluyor yüzünde çene kısmı aynı şekilde kuruyor. Mustelanın vücut ve yüz nemlendiricisini kullanıyorum memnunum, doktor tavsiyesiyle aldım bir tık pahalı ama bebeğe iyi geliyor🌸
dunyam2020 Deletedmom23113 bioderma ıntensive baume kullanıyoruz cok memnunum atopık dermatıt vardı hepsı gectı sampuanıda mustela ıle degıstırdım
Deletedmom23113 Zeynep30 hangi serisi acaba sizde ki :) bizimde öyle ya çok kuru bir cildi var bi de sarı bir bebek çok belli oluyor :)
Sevilay61 Mustela nın stelatopia serisini kullanıyoruz hassas ciltler icin yüz nemlendiricisi memnunum.
Zeynep30 Deletedmom23113 evet bizim kızda sarı çok belli oluyor:) bizim kullandığımız stelatopia serisi
Pelish Canım mustelanın kremleri gayet iyi geliyor vücut ve yüz için ayrı olanından kullanıyorum tavsiye ederim 😊