melekustundag Kızım 11 aylık ilk dişi yeni çıkmaya başladı ama diş eti patlamadı. Çok huzursuz ve mızmız. Calgel diş jelinin faydası olur dediler ama emin değilim. Aranızda kullanıp faydası olan var mı?
Deletedmom253 melekustundag eşimin ısrarıyla kullandım ama çok faydası olmadı sadece sürme esnasında rahatlıyor ki onu da yutmaya yemeye çalışıyor bence olmasa da olur
Deletedmom292 melekustundag calgel jel içeriğinden dolayı çocuk doktorları karşı ben tetagil granül kullanıyorum ancak pek işe yaramıyor yorulana kadar oyun oynuyorum bu dönemde unutturmak için sürekli oyalıyorum diş kaşıyıcıları buzluğa atıyorum biraz soğuduktan sonra veriyorum normalde diş kaşıyıcı sevmiyor ama soğuk olunca sanırım rahatladığı için kullanıyor
Busrata İçeriğini araştırdığın zaman temiz değil onun yerine ben tetiğim diş granülünü kullanıyorum faydasını gördüm tavsiye ederim.
Rukiyemiran melekustundag onun yerine 10 karanfil ez üstüne iki yemek kaşığı zeytin yağı koy bir gün dolapta beklesin krem gibi oluyor zaten her sabah akşam surun dış etlerine rahatlatıyor dolapta kalsın sürekli yeşil soğan başını verin oda rahatlatıyor
Senha melekustundag bence diş jeli kullanmayın onun yerine soğan suyu veya heşil soğan verebilirsiniz eline
Deletedmom50 melekustundag faydası şu şekilde çok agladiginda huysuz olduğunda çığlık attığında surerdim.vr faydasını çok gördüm.. ama.her gün 3 defa falan surersiniz hiç bir ilacın faydasını gormezsiniz
elifsrbs melekustundag bence böyle kimyasal şeyler vermek yerine zeytinyağı içerisinde karanfil kaynatıp jel yaparak damaklarına sürebilirsiniz ya da soğanı rendeleyip soğuk uygulama yapabilirsiniz bu kimyasal ürünler bebeğin midesini de uyuşturur
Hulyaaa melekustundag hiç bı işe yaramadı. Dentinox aldım rahatladım çok aşırı huysuz olduğunda sürüyorum onun dışında jel kullanma taraftarı değilim
melekustundag Hulyaaa evet bende bu yönde düşünüyorum çevremdekiler faydası oluyor diyor ama küçücük bedene de ilaç jel vs kullanmak istemiyorum
nursenozcan melekustundag ben kullanıyorum çok faydasını gördüm hemen rahatlıyorlar günde 3 4 defa sürebilirsiniz
nursenozcan Benim kız 6 aylık ikinci dişini çıkarıyor ve calgeli kullanıyorum çok iyi geliyor dis kasımasini ve huzursuzluğunu engelliyor