Pamuksekerinannesi Merhaba oyun Halısı düşünüyorum da bebegim 2 aylık sizce kaç aylıkken koymam gerekiyor ve elinde olup ikinci el satmak isteyen var mi sıfırları çok pahalı sıfırını alicak durumum yok satmak isteyen var mi
ilknurcelik Pamuksekerinannesi biz 65 TL lik aldık çok da güzel Sevimli maymun ormanı Furkan dı markası sanırım makinede yıkanıyor hatta çubukları bile makinede yıkanıyor ikinci eldense böyle birşey tercih edebilirsin.
KuzucukEfehan Pamuksekerinannesi bende oğluşuma yeni aldım bondigo serüven ormanı oyun halısı hepsiburada n aldım oğluşum çok sevdi gerçekten de çok güzelmiş kaliteli oyuncaklarıda tavsiye ederim sizede 👍🏻
Pamuksekerinannesi deletedmom173 Sarisin ilknurcelik Baktım ama o fiyatlara bulamadım bir daha markayla aratayım müzikli mi yanı bizim kız müzik dinlemeyi seviyor telefondan acıyorum çok mutlu hep konuşuyor ama bu seferde telefonun şarjı çok çabuk bitiyor
[silindi] Pamuksekerinannesi bize hediye geldi markası furkan, sevimli orman diye bir halı. kızım 43 günlük ama 2 haftadır falan oynuyoruz halıda. henüz cisimlere bilinçli olarak uzanamıyor ama ben oynadıkça ilgisini çekip bakıyor. ışıklı ve sesli objeler de var halıda
Ece06 Pamuksekerinannesi benim bebeğim de 2.5 aylık dün sipariş verdim bugün geldi ürünüm piyanolu çıngıraklı aldım ben ayaklarını hareket ettirdikçe müzik çalar siye seviyor ondan .. gitti gidiyordan aldım 89 tl ye ama beğendim ben ürünü
Ozgemir05 Ece06 bende canım iki gün önce sipariş verdim inşaallah bugün gelir siizn bebeğiniz oynuyor mu
sevcan Pamuksekerinannesi e bebektede bı marka var unuttm smdı onun halısınada bakablırsnz uygundu 70tl flandı. hem e bebekte suan haftasonları oyuncaklarda ındırım var.
Pamuksekerinannesi sevcan AA oraya bakmadım nedense tutumlu anneye falan baktım çoğunun oyuncakları eksik
KuzucukEfehan Pamuksekerinannesi tabikide memnunum renkleri canlı oyuncakları kaliteli güzel aslan müzik çalıyor dikkatini çekiyor
[silindi] Pamuksekerinannesi simdilik kendi başına oynayacak kadar farkında değil ama sesleri ve ışıklı oyuncağı ilgisini çekiyor ben memnunum. elleriyle tutmayı öğrenince daha çok ilgisini çeker muhtemelen. fiyatına göre uygun bir halı bence
Nuredves Ben tiny love marka aldım çok memnunum. Üç buçuk aylık henüz müzik çalarını keşfetmedi. Ben de iki aylıkken almıştım anca anca ilgilenmeye başladı. Bence çıngıraklara falan ilgisi şu an yoksa acele etme üçüncü ayda alırsın. :)
Pamuksekerinannesi Nuredves iste cingiraklari seviyor oynattigimda pek gülücükler saçıyor çok mutlu oluyor o yüzden almak istiyorum bide elleriyle bilinçli bilinçsiz dokunmaya çalışıyor onlara tutmaya çalışıyor o yüzden bi an önce olsun istiyorum 🥰
Nuredves O zaman uygun fiyatlı olanları alabilirsin. Ya da el işinden anlıyorsan kendin yapabilirsin amugurimiden. Halısını da örebilirsin. İnternette örnekleri var :)