arzuerdogan23 Dün Sağlıkocağındaki ebe 2 aylık kızım için eline eldiven takın, elleri üşür, yüzünü çizer dedi ama ben eldiven takmıyorum çünkü nesneleri tutması gerek ellerini hareket ettirmesi lazım diye düşünüyorum
Deletedmom297 arzuerdogan23 Dogru düşünüyorsunuz. Birakin üşüsün. Ne kadar usuyebilir haziran ayina geldik. Tırnaklarını kesio torpulerseniz cizmez. Benim kizimda ciziyor hatta bazen kanatiyor. Hemen ertesi gune geciyor bisey olmaz ogrenme zmaanindalar
morsevenfilolog arzuerdogan23 Takmayın zaten. Bebekler ellerden üşümezler diye biliyorum. Üşüdüğünü sırt, ense ve göğsünden anlarsınız zaten. Tırnaklarını güzelce kesin, çizemesin yüzünü gözünü. Artık keşfetme zamanı gelmiş , eldivenle engellenir.
Ebruli101 arzuerdogan23 1 aylıkken çıkartin demişti doktor bize ilk zamanlar çizdi ama daha çizmemsti
Sydagl arzuerdogan23 ellerini kesfetmesi icin wldiven takmamak gerekiyor. Bunu artik sagir sultan duydu o ebe nasil duymadi anlamadim
arzuerdogan23 morsevenfilolog evet ellerini tanısın istiyorum eldiven takınca hareketsiz kalıyor bide şimdi ellerini emmeye başladı o kadar hoşuma gidiyoki😊
morsevenfilolog arzuerdogan23 Çok tatlış oluyorlar. 🥰 Öyle öyle keşfedecek. Her bulduğunu ağzına götürerek. Bana kayınvalidem kızım 4. ayına gelmişti hala daha eldiven giydir, üşüyor derdi. Asla dinlemedim. 😁
Gulmrt arzuerdogan23 gerçekten bunu bi hemşire mi dedi hem de bu mevsimde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Tabikide siz doğru düşünmüşsünüz kızım kışın doğduğu halde sayılı takmışızdır hiç sevmediğini fark ettim ben de takmadım. Tırnaklarını sık sık kesiyoruz pek çizme olayı yaşamadık şükür