demir1717 Deletedmom0086 Aa bildim seni bakıyorum ben ordan daha yenidir sana ☺️ Emeğine sağlık ekran görüntüsü aldım.Benim oğlan daha 50 günlük tospik 🥰
ozdenarda Deletedmom0086 Ellerine sağlık kuzum 🤩 geçen bende tavuk suyuna yaptım bayıldı dün et suyuna yaptım çok sevmedi denemelere devam 😁
MucizemGeldi Deletedmom0086 bu hafta sebze corbasi iciyoruz artik pazartesi deneriz ☺️ Tesekkurleer 🌸
ozdenarda Deletedmom0086 hahahah 😁😁 eşimin ruh ikizi sensin zaar 😁😁 eşime ne zaman ne yemek yapıym dediğim de tavuk yap tavuk demesi bundandır😁
Deletedmom0086 G_ADAN Bilemedim canım yanlış yönlendirmek istemem sen yine bi doktoruna sor istersen 😔
Deletedmom0086 G_ADAN Rica ederim çünkü içinde hem şehriye hemde yumurta sarısı var. Biz yumurta sarısına 7.ay başladık😌🤷🏻♀️
G_ADAN Deletedmom0086 evet doğru bizde daha geçmedik yumurta sarısına 6 gibi düşünüyorum. O zamanlar yaparım😊
serra2018 Deletedmom0086 tuz hic katmiyoruz degilmi benim kizim 8 bucuk aylik kabak patates havuc karisimindan baska birsey vermedim daha corba olarak
Deletedmom0086 serra2018 Evet canım kesinlikle tuz 1 yaşından önce yasak. Şekerde aynı şekilde. Aaa niye vermiyorsun canım? Çorba,kahvaltı,yoğurt meyve filanda mı?
Deletedmom0086 serra2018 Anladım cnm. Ama vermelisin bence hepsinde ayrı ayrı vitamin var tarhana ver yoğurt çorbası ver mercimek çorbası ver😍